Ο Καλάθης υπέγραψε, λένε στο Μέμφις

Δεδομένη θεωρούν στο Μέμφις τη συμφωνία του Νικ Καλάθη με τον Παναθηναϊκό προκειμένου, μετά από δύο χρόνια στο ΝΒΑ, να επιστρέψει στην Ευρώπη.

Ο Καλάθης υπέγραψε, λένε στο Μέμφις

Ο Νικ Καλάθης "πακετάρει" ήδη για την Αθήνα προκειμένου να επισημοποιήσει τη συμφωνία με τον Παναθηναϊκό. Τουλάχιστον αυτό αναφέρει ξεκάθαρα ο δημοσιογράφος Κρίστιαν Ντάντλεϊ στο bealestreetbears.com, επισημαίνοντας πως ο ομογενής πλέι μέικερ υπέγραψε το συμβόλαιό του, έναντι επτά εκατομμυρίων δολαρίων για τα επόμενα τρία χρόνια.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, στη συμφωνία του με την ελληνική ομάδα υπάρχει όρος ΝΒΑ-out. Σε αυτήν την περίπτωση, οι Γκρίζλις θα έχουν τον πρώτο λόγο διότι με την προσφορά του 1.4 εκατ. δολαρίων που του έκαναν τις προηγούμενες ημέρες τον μετέτρεψαν σε restricted free agent, διατηρώντας τα δικαίωματά του. Αν δηλαδή επιχειρήσει κάποια ομάδα να τον εντάξει στο ρόστερ της και του κάνει πρόταση, με τα ίδια χρήματα οι "αρκούδες" θα μπορέσουν να τον κρατήσουν στο Μέμφις.

Ο συντάκτης αναφέρει ότι ο λόγος που ο Καλάθης αποφάσισε να γυρίσει στην Ευρώπη είναι καθαρά οικονομικός. Αλήθεια είναι ότι περίμενε κάποια καλύτερη προσφορά για να βάλει στην άκρη το γεγονός ότι δεν έχει βρει έως τώρα το ρόλο και το χώρο που θέλει στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου. Γι' αυτό και είχε ζητήσει διορία 48ωρων. Στον Παναθηναϊκό μπορεί να βρει και τα δύο.

Όλα τα παραπάνω επιβεβαιώνουν το ρεπορτάζ του Contra.gr για τις συζητήσεις των κυπελλούχων με τον 26χρονο πόιντ γκαρντ.

Το συμβόλαιο του Καλάθη θα είναι ένα από τα ακριβότερα στην ιστορία του Παναθηναϊκού.

Διαβάστε ακόμη:

Αλλάζει επίπεδο με Καλάθη: Πρόταση 6 εκατ. ευρώ

News 24/7

24MEDIA NETWORK