Τρελό κέφι Τζέιμς: Ο καλύτερος φόργουορντ, ο Flash και ο Ολυμπιακός

Κέφια φαίνεται να έχει ο γκαρντ του Παναθηναϊκού, Μάικ Τζέιμς, που "έχει πάρει φωτιά" σε instagram και twitter. Ο Αμερικανός μιλάει για Σίνγκλετον, Ολυμπιακό και φυσικά για τη μεγάλη του αγάπη, τη Γιουβέντους! (PHOTOS)

BASKET LEAGUE / ÁÅÊ - ÐÁÏ (ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports)
BASKET LEAGUE / ÁÅÊ - ÐÁÏ (ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μάικ Τζέιμς ανέκαθεν είναι πιο... ενεργός στα social media. Είτε μέσω twitter είτε μέσω instagram, ο εκρηκτικός γκαρντ με κάθε ευκαιρία ποστάρει φωτογραφίες ή απόψεις γύρω από διάφορα θέματα.

Το μεσημέρι της Πέμπτης (4/5), ο Τζέιμς είχε κέφια, ξεκινώντας ένα μίνι μαραθώνιο στο twitter, δίνοντας τη δυνατότητα στους θαυμαστές του να στείλουν τις ερωτήσεις τους συνοδευόμενη από το #askmikejames.

Οι απαντήσεις του; Παραπάνω από απολαυστικές. Το "the natural" (μτφρ. φυσικός), όπως είναι το παρατσούκλι του, αποκάλυψε πως του δόθηκε επειδή "ήταν φυσικά καλός σε όλα σε μικρή ηλικία", ενώ σε ερώτηση αν θα έπαιζε στην Μπαρτσελόνα ήταν απόλυτος: "Εδώ χάσατε τον Ντάνι Άλβες και δεν ξέρετε ποιος θα είναι ο επόμενος προπονητής σας την επόμενη σεζόν".

Σε πόσο χρόνο καλύπτει τα 100 μέτρα; "Σε 2 δευτερόλεπτα. Είμαι ο Φλας" απαντάει, ενώ για τον Διαμαντίδη και τον Σπανούλη έχει την ίδια άποψη, "Θρύλοι". Ο 26χρονος δεν ξέχασε να... στηρίξει και τον συμπαίκτη του, Κρις Σίνγκλετον, απαντώντας στην ερώτηση αν ο Πρίντεζης είναι ο καλύτερος πάουερ φόργουορντ της Ευρώπης, ενώ έκλεισε οποιαδήποτε πιθανότητα είχε να παίξει στην εθνική ομάδα των ΗΠΑ. "Είσαι ενθουσιασμένος με την πιθανότητα να παίξεις για την εθνική ομάδα στα επόμενα προκριματικά;" με την απάντηση του να είναι "γιατί να το κάνω αυτό";

Το μέλλον του που θα είναι; Ο γκαρντ δήλωσε πως φυσικά θα σκεφτόταν να μείνει στον Παναθηναϊκό αν του προσφέρει νέο συμβόλαιο, αφού δεν αλλάζει σε τίποτα την Αθήνα που την προτιμάει από την Βιτόρια.

Όσο για τον μισητό αντίπαλο Ολυμπιακό; "Παίζουν σκληρά ως ομάδα" και έχουν πιθανότητες να σηκώσουν την Euroleague, αφού θα κριθεί στους δύο αγώνες, με την ομάδα που θα βάλει τα σουτ και είναι συγκεντρωμένοι.

Ο "Mr Natural" δεν σταμάτησε εκεί, αφού λίγη ώρα μετά έκανε και live μετάδοση στο instagram, απαντώντας στους φαν του παίζοντας παράλληλα XBOX!

News 24/7

24MEDIA NETWORK