Ο Μπλουμς για τον Παναθηναϊκό (VIDEO)

Ο Λετονός ήταν ο εκλεκτός τελικά του Ιβάνοβιτς, ο οποίος, όμως, προτίμησε τον ακόμα πιο γνωστό του. Διότι γνώριζε καλά τον Κρίσταπς Βάλτερς από τα τρία χρόνια στην Ισπανία αλλά τον Γιάνις Μπλουμς τον έμαθε ως…γειτονόπουλο με την Μπιλμπάο του Φώτη Κατσικάρη.

Ο Μπλουμς για τον Παναθηναϊκό (VIDEO)

Για τέσσερα χρόνια ο Λετονός γκαρντ κατάφερε να φτιάξει το όνομά του με μία ομάδα όπως η Μπιλμπάο η οποία έπαιζε ένα πολύ γρήγορο μπάσκετ. Δυάρι στους…άνδρες με τα μαύρα με αυξημένο χρόνο συμμετοχής είτε για την άμυνα είτε για το σουτ, αλλά πλέι μέικερ στην εθνική Λεττονίας, ο Μπλουμς είναι ένας παίκτης που καταρχάς δεν χάνει προπόνηση.

Αυτό λέει πολλά στον Ιβάνοβιτς ο οποίοςγνωρίζει πως οι προπονήσεις του είναι πολύ σκληρές. Όταν είχε ερωτηθεί παλαιότερα ο Κατσικάρης για τον …Γιάννη, η άποψή του ήταν πως πρόκειται για έναν παίκτη τρομερά συνεπή στα καθήκοντά του, πολύ καλός αμυντικά και με σταθερό σουτ.

Ο Μαυροβούνιος προπονητής είχε όλες τις πληροφορίες για την παρουσία του αντιπάλου του για τέσσερα χρόνια στα μεγάλα ντέρμπι των Βάσκων κι έκρινε πως ο 32 χρονος Μπλουμς αξίζει να πάρει την δουλειά του Βάλτερς ο οποίος έφευγε από την πατρίδα του το μεσημέρι της Τετάρτης ως παίκτης των πρωταθλητών Ελλάδας.

Η συγκεκριμένη προσθήκη δεν θα είναι η τελευταία καθώς ο Ιβάνοβιτς συνεχίζει να αναζητά έναν αθλητικό ψηλό.

Διαβάστε ακόμη:

"Πάγωσε" του Βάλτερς

News 24/7

24MEDIA NETWORK