"Ο Παναθηναϊκός δεν θα δεχόταν να πρωταγωνιστήσει σε παρωδία"

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός εξήγησε γιατί αποδέχθηκε χωρίς δεύτερη σκέψη το αίτημα της ΚΑΕ ΠΑΟΚ για αναβολή του αγώνα της Δευτέρας.

"Ο Παναθηναϊκός δεν θα δεχόταν να πρωταγωνιστήσει σε παρωδία"
Παναθηναϊκός μπάσκετ

Το παιχνίδι πρωταθλήματος της Δευτέρας με τον ΠΑΟΚ αναβλήθηκε και η ΚΑΕ Παναθηναϊκός τοποθετήθηκε επ' αυτού με ανακοίνωση, δίνοντας διευκρινίσεις για την απόφασή της ν' αποδεχθεί το σχετικό αίτημα.

Ανέφεραν χαρακτηριστικά οι "πράσινοι": " Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός αποδέχθηκε το αίτημα της ΚΑΕ ΠΑΟΚ προς τον ΕΣΑΚΕ για αναβολή της αναμέτρησης της Δευτέρας (23/11) για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Basket League, λόγω ανωτέρας βίας.

Πιστός στις ηθικές αρχές και αξίες που πρεσβεύει, ο Παναθηναϊκός αποδέχθηκε χωρίς δεύτερη σκέψη το σχετικό αίτημα, από τη στιγμή που συντρέχουν τόσο σημαντικοί λόγοι και παρά το γεγονός ότι το πρόγραμμα είναι συμπιεσμένο και η εύρεση εναλλακτικής ημερομηνίας δύσκολη. Άλλωστε, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός δεν θα δεχόταν ποτέ να πρωταγωνιστήσει σε μια παρωδία και να αντιμετωπίσει εφηβική ομάδα ή ομάδα με τέσσερις ενεργούς παίκτες, κάτι που θα μειώνει το πρωτάθλημα και θα προσέβαλλε βάναυσα την ιστορία των δύο σωματείων.

Σημειώνεται πως όσοι έχουν προμηθευτεί εισιτήρια για τον συγκεκριμένο αγώνα, αυτά θα ισχύσουν κανονικά για την ημερομηνία στην οποία ο ΕΣΑΚΕ θα ορίσει τη διεξαγωγή της αναμέτρησης. Ακυρώσεις εισιτηρίων δεν γίνονται δεκτές".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Αναβολή στο Παναθηναικός-ΠΑΟΚ

News 24/7

24MEDIA NETWORK