Ο Πασκουάλ ευχαρίστησε τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο για το ρόστερ

Ψηλά έθεσε τον πήχη των απαιτήσεων για το νέο Παναθηναϊκό ο Τσάβι Πασκουάλ ο οποίος δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο για τις μεταγραφικές κινήσεις.

BASKET LEAGUE / 1ïò ÔÅËÉÊÏÓ 2016-2017 / ÏÓÖÐ - ÐÁÏ (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports)
BASKET LEAGUE / 1ïò ÔÅËÉÊÏÓ 2016-2017 / ÏÓÖÐ - ÐÁÏ (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ενθουσιασμένος με το ρόστερ που έχει στα χέρια του εμφανίστηκε ο Τσάβι Πασκουάλ ο οποίος έθεσε ως στόχο την πρόκριση στο φάιναλ φορ της Ευρωλίγκας.

Είναι ακριβώς αυτό που έλειψε πέρυσι από τον Παναθηναϊκό ο οποίος στις εν Ελλάδι διοργανώσεις έφτασε στο νταμπλ.

Ο Πασκουάλ τόνισε: "Είμαι χαρούμενος για την ομάδα που δημιουργήσαμε. Ευχαριστώ, επίσης, τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο που μας βοήθησε να χτίσουμε αυτή την ομάδα. Πιστεύω στη δουλειά μου, πιστεύω στους συνεργάτες μου και τους παίκτες μου. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα δουλέψουμε σκληρά και θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας προκειμένου να πετύχουμε»

«Σίγουρα θα είναι μία πολύ δύσκολη Ευρωλίγκα αφού όλες οι ομάδες που θα συμμετάσχουν έχουν τον ίδιο στόχο, δηλαδή την πρόκριση στο Final 4. Πέρσι τερματίσαμε τέταρτοι στη regular season, αποκλειστήκαμε στα προημιτελικά και φέτος θέλουμε να κάνουμε το βήμα παραπάνω. Αν είμαστε ενωμένοι, οι παίκτες, η ομάδα, η διοίκηση και οι φίλαθλοι, έχουμε τις πιθανότητές μας να είμαστε στο Final 4. Θα έχουμε την ευκαιρία μας όμως αυτή τη στιγμή δεν το σκεφτόμαστε».

News 24/7

24MEDIA NETWORK