O Πασκουάλ για Μπαρτσελόνα και Ολυμπιακό

O Tσάβι Πασκουάλ τοποθετήθηκε για όλα μετά την άνετη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Απόλλωνα Πατρών στο ΟΑΚΑ.

O Πασκουάλ για Μπαρτσελόνα και Ολυμπιακό

Αναλυτικά τόνισε: "To πρώτο πράγμα που περνά από το μυαλό είναι να συγχαρώ τους παίκτες, να δω το σημερινό ματς σίγουρα και αύριο θα μπω στο mode Μπαρτσελόνα. Ακόμα προτιμώ να μην σκέφτομαι την Μπαρτσελόνα.

Οι προπονητές όταν αλλάζουμε ομάδες είμαστε άλλοι προπονητές. Γιατί κάθε φορά πρέπει να αξιοποιήσεις τους παίκτες που έχεις, κάποιες φορές δεν μπορείς να κάνεις πράγματα που ήθελες. Ουσιαστικά μιλάμε για στιλ ομάδων, όχι προπονητών. Υπάρχουν πολύ πιο γενικά πράγματα, με προπονητές που ασχολούνται περισσότερο με την άμυνα ή την επίθεση, αλλά οι δύο προπονητές που θα είμαστε σε αυτό το παιχνίδι,εγώ και ο κόουτς Μπαρτζώκας, ανήκουμε στην κατηγορία που ασχολούνται 50%-50% με άμυνα και επίθεση.

Χρησιμοποιώ πράγματα στο παιχνίδι μας που δεν χρησιμοποιούσα στην Μπαρτσελόνα. Είναι πολύ δύσκολο να γίνει κάποια σύγκριση και να γίνει αξιολόγηση γιατί αλλάξαμε ομάδες. Προτιμώ να μην σκέφτομαι τους παίκτες που δεν έχω στη διάθεσή μου και προσπαθώ να μην χρησιμοποιώ τη δικαιολογία κάποιας απουσίας σε περίπτωση ήττας.

Δεν ξέρω ποιος τράβηξε το μπαλάκι στην κλήρωση του Κυπέλλου. Ισως να μην είναι φίλος μου. Προφανώς αστειεύομαι. Ποτέ δεν μπορείς να σκέφτεσαι τι θα ήθελες να συμβεί σε μία κλήρωση. Εχεις μία κλήρωση, παίζεις με έναν αντίπαλο σε κάποιο γήπεδο. Τώρα αποτελεί μεγάλη πρόκληση να κερδίσουμε. Τον Γενάρη θα παίξουμε τρεις φορές. Για το μπάσκετ είναι καλό αυτό".

News 24/7

24MEDIA NETWORK