Ο πεισματάρης Τζόρτζεβιτς επιμένει για Μιλουτίνοφ

Ας πάρουμε το δεδομένο: η περίπτωση του Νίκολα Μιλουτίνοφ μόνο εύκολη δεν είναι, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είναι αδύνατη.

Ο πεισματάρης Τζόρτζεβιτς επιμένει για Μιλουτίνοφ

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει να παλεύει για τον 20χρονο Σέρβο σέντερ, προσωπική επιλογή του Σάσα Τζόρτζεβιτς, που όπως καταλαβαίνετε αυτό λέει πολλά. Ο νέος τεχνικός του Παναθηναϊκού είναι εγωιστής και πεισμώνει στα δύσκολα, οπότε γίνεται εύκολα αντιληπτό πως δύσκολα θα εγκαταλείψει την περίπτωση του Μιλουτίνοφ. Εξάλλου, θυμίζουμε ότι ο ίδιος προσωπικά ανέλαβε να ολοκληρώσει τη συμφωνία με τον Μίροσλαβ Ραντούλιτσα, ο οποίος είναι θέμα χρόνου να ανακοινωθεί.

Η κρίσιμη συνάντηση

Ο Τζόρτζεβιτς, λοιπόν, αναμένεται να συναντηθεί με τον πρόεδρο της Παρτιζάν, Πρέντραγκ Ντανίλοβιτς, και είναι πιθανόν να είναι και η οριστική συνάντηση για τον παρτενέρ του Ραντούλιτσα στη ρακέτα.

Αυτό που παίζει σημαντικό ρόλο στην υπόθεση -εκτός βέβαια από τη δεδομένη επιθυμία του Τζόρτζεβιτς να "ντύσει" τον 20χρονο στα πράσινα- είναι η οικονομική κατάσταση της Παρτιζάν, που περνάει τα δυσκολότερα χρόνια από την ίδρυσή της. Από τότε που έφυγαν από τα διοικητικά του συλλόγου οι Ντίβατς και Τζόρτζεβιτς που στήριζαν πιστά την ομάδα, ο σύλλογος κατέρρευσε. Από το 2010 και έπειτα άρχισαν να παίρνουν δάνεια τα οποία δεν μπορούν να αποπληρώσουν και κάπου εκεί... χάθηκε η μπάλα.

Αγριεύει ο Τζόρτζεβιτς

Οπως καταλαβαίνετε, η Παρτιζάν προσπαθεί να πάρει ό,τι περισσότερο μπορεί για τον Μιλουτίνοφ, με τον Παναθηναϊκό να έχει αντίπαλο και την Εφές του Ντούσαν Ιβκοβιτς, όπως γράψαμε και την Πέμπτη. Οι Τούρκοι, όμως, δεν δίνουν περισσότερα από 200.000 ευρώ, ενώ ο Παναθηναϊκός κάτι λιγότερο από 300 χιλιάρικα, με τις διαπραγματεύσεις να συνεχίζονται.

Το ταμείο της Παρτιζάν είναι άδειο (εξ ου το γεγονός πως η τιμή εκκίνησης για αποδέσμευση ήταν τα 850.000 ευρώ), υπάρχει τεράστια ανάγκη για χρήματα και ουσιαστικά μιλάμε για μια πλειοδοσία με το νικητή να κάνει δικό του τον παίκτη. Αυτό, όμως, που πρέπει να κρατήσουμε είναι ότι ο Τζόρτζεβιτς... αγριεύει όταν του λένε "όχι" και άντε να του αλλάξεις γνώμη μετά...

News 24/7

24MEDIA NETWORK