Ο Τάιους έριξε τις απαιτήσεις του

Ο Άλεξ Τάιους δείχνει αυτή τη στιγμή πιο... προσιτός στον Παναθηναϊκό, αφού έριξε τις οικονομικές απαιτήσεις του.

Ο Τάιους έριξε τις απαιτήσεις του

Συγκεκριμένα, ο 27χρονος σέντερ που ζητούσε 800.000 ευρώ, αυτή τη στιγμή φαίνεται πως κατεβάζει τα "θέλω" του και γίνεται πιο εύκολη περίπτωση για τους Κυπελλούχους Ελλάδας.

Ο Τάιους είναι μια περίπτωση που εξεταζόταν από τη στιγμή που Λάσμε δεν έριχνε τις απαιτήσεις του και πλέον, με τα νέα δεδομένα, φαίνεται να αποκτά προβάδισμα. Υπενθυμίζουμε, πως ο 27χρονος ψηλός έδωσε πριν από λίγες μέρες στην Μακάμπι 150.000 ευρώ για να αποκτήσει την ελευθερία του.

Για όλα αυτά φυσικά είναι ενήμερος ο τεχνικός του τριφυλλιού που περιμένει να ολοκληρωθεί το ρόστερ της νέας σεζόν. Όπως γράψαμε και σε προηγούμενο ρεπορτάζ, η πρόθεση του Σάσα Τζόρτζεβιτς είναι το ρόστερ να έχει συμπληρωθεί μέχρι τις αρχές Αυγούστου. Αιτία είναι οι υποχρεώσεις του με την εθνική Σερβίας στο Ευρωμπάσκετ (5-20 Σεπτεμβρίου), που δεν θα του επιτρέψουν να επιβλέψει το βασικό στάδιο προετοιμασίας. Αυτό θα το πράξουν οι συνεργάτες του και γι' αυτό θα πρέπει να έχουν ρυθμιστεί όλες οι υπόλοιπες ανοιχτές υποθέσεις.

Ο νέος τεχνικός του Παναθηναϊκού θεωρεί πως πρέπει να υπάρξει υποστήριξη στον Ραντούλιτσα από ένα γρήγορο 5άρι με έφεση στο σκοράρισμα. Οι δύο προαναφερθείσες περιπτώσεις ανήκουν σε αυτή την κατηγορία.

Tα δύο τελευταία χρόνια κατά τα οποία αγωνίστηκε στη Μακάμπι ο Τάιους είχε σαφή αγωνιστική πρόοδο.

Τη σεζόν 2013-2014 ο Αμερικανό με το Ισραηλινό διαβατήριο μέτρησε 7,7 πόντους και 4,9 ριμπάουντ κατακτώντας με την ομάδα του λαού το βαρύτιμο τρόπαιο.

Πέρυσι, ο Τάιους είχε 7,2 πόντους και 4,7 ριμπάουντ σε 25 ματς, με τη Μακάμπι πάντως να διαγράφει πτωτική πορεία.

Μειονέκτημα η μεγάλη αστοχία του στις βολές (51,7% στην καριέρα του στην Ευρωλίγκα).

Εντυπωσιακό κόψιμο του Τάιους:

Στιγμιότυπα από τον Τάιους:

Διαβάστε ακόμη:

Ζητάει 800.000 ευρώ ο Λάσμε από τον Παναθηναϊκό

News 24/7

24MEDIA NETWORK