Οι όροι που θέτει Τζόρτζεβιτς στον Παναθηναϊκό

Άνοιξε ο δρόμος για τη συνεργασία του Παναθηναϊκού με τον Σάσα Τζόρτζεβιτς. Ο ομοσπονδιακός προπονητής των "πλάβι" έλαβε την άδεια της ομοσπονδίας της Σερβίας να διαπραγματευτεί με συλλόγους και οι "πράσινοι" έχουν πλέον το ξεκάθαρο προβάδισμα.

Οι όροι που θέτει Τζόρτζεβιτς στον Παναθηναϊκό

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς είναι πολύ πιθανό να είναι ο νέος προπονητής του Παναθηναϊκού από τη στιγμή που η σέρβικη ομοσπονδία τού έδωσε το ελεύθερο να διαπραγματευτεί με όποια ομάδα επιθυμεί.

Η ελληνική ομάδα είναι αυτή που έχει ήδη κάνει την επίσημη κίνησή της και οι συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών βρίσκονται σε εξέλιξη.

Οικονομική διαφορά δεν υπάρχει. Αυτό που απαιτεί ο Τζόρτζεβιτς είναι οι επιμέρους λεπτομέρειες. Ζητάει εγγυήσεις για τη διάρκεια του συμβολαίου του, τις συνθήκες εργασίας και τους συνεργάτες που θα έχει δίπλα του. Ο Σέρβος εξελίσσεται σε σκληρό διαπραγματευτή και θέλει καθετί να αποτυπωθεί στο χαρτί και να υπάρχουν δεσμεύσεις. Ακόμη και οι όροι της αποζημίωσής του θέλει να είναι όσο πιο ξεκάθαροι γίνονται.

Αν έρθει, ο Τζόρτζεβιτς θα έχει ένα δικό του βοηθό και θα πιάσει δουλειά μετά το Ευρωμπάσκετ.

Μέχρι το βράδυ θα υπάρχει χειροπιαστή εξέλιξη και θα γίνει γνωστό αν ο Σέρβος θα είναι ο νέος προπονητής του "τριφυλλιού".

Διαβάστε ακόμη:

Παναθηναϊκός-Τζόρτζεβιτς: Αυτά του δίνει για να υπογράψει

Μια "ανάσα" από τις υπογραφές με Τζόρτζεβιτς ο Παναθηναϊκός

Σε πρώτο πλάνο ο Τζόρτζεβιτς

Ο Σαρίτσα στο Contra.gr: Το όνειρό του και η ερώτηση για τον Παναθηναϊκό

Interviews ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μαρία Τσαγκαράκη, η Κρητικιά φιλόλογος που θέλουν όλοι να παντρευτούν

Προτάσεις γάμου σε Ελλάδα και εξωτερικό και ένα δημόσιο αίτημα στο 'Πάμε Πακέτο' από ένα ερωτοχτυπημένο σχεδιαστή για να κάνει τα παιδιά του. Ναι, η εστεμμένη Μαρία είναι φουλ κορίτσι για σπίτι.

Τράπεζες ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ

Δύο νέοι πρόεδροι και ένας διευθύνων σύμβουλος

Η αντίστροφη μέτρηση για τις νέες διοικήσεις στις τράπεζες άρχισε. Στόχος είναι μέχρι τις 31 Οκτωβρίου να έχει κλείσει το θέμα, με νέα πρόσωπα στις θέσεις προέδρου σε Εθνική Τράπεζα και Πειραιώς, καθώς και σε νέο διευθύνοντα σύμβουλο, στην Πειραιώς. Ηδη, ο κ. Γ. Χατζηνικολάου έχει την έγκριση του ΤΧΣ για τη θέση προέδρου στην Πειραιώς και η ανάληψη των καθηκόντων του αναμένεται να ανακοινωθεί άμεσα. Παράλληλα, σε νέο ΔΣ στην Τράπεζα, θα επιλεγεί ο νέος διευθύνων σύμβουλος (ενώ ήδη στα προτεινόμενα ονόματα είναι και ο προσωρινός, κ. Γ. Πουλόπουλος). Την ίδια στιγμή, νέο πρόεδρο θα επιλέξει το ΔΣ της Εθνικής μέχρι τα τέλη της εβδομάδος

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ