Οι όροι που θέτει Τζόρτζεβιτς στον Παναθηναϊκό

Άνοιξε ο δρόμος για τη συνεργασία του Παναθηναϊκού με τον Σάσα Τζόρτζεβιτς. Ο ομοσπονδιακός προπονητής των "πλάβι" έλαβε την άδεια της ομοσπονδίας της Σερβίας να διαπραγματευτεί με συλλόγους και οι "πράσινοι" έχουν πλέον το ξεκάθαρο προβάδισμα.

Οι όροι που θέτει Τζόρτζεβιτς στον Παναθηναϊκό

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς είναι πολύ πιθανό να είναι ο νέος προπονητής του Παναθηναϊκού από τη στιγμή που η σέρβικη ομοσπονδία τού έδωσε το ελεύθερο να διαπραγματευτεί με όποια ομάδα επιθυμεί.

Η ελληνική ομάδα είναι αυτή που έχει ήδη κάνει την επίσημη κίνησή της και οι συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών βρίσκονται σε εξέλιξη.

Οικονομική διαφορά δεν υπάρχει. Αυτό που απαιτεί ο Τζόρτζεβιτς είναι οι επιμέρους λεπτομέρειες. Ζητάει εγγυήσεις για τη διάρκεια του συμβολαίου του, τις συνθήκες εργασίας και τους συνεργάτες που θα έχει δίπλα του. Ο Σέρβος εξελίσσεται σε σκληρό διαπραγματευτή και θέλει καθετί να αποτυπωθεί στο χαρτί και να υπάρχουν δεσμεύσεις. Ακόμη και οι όροι της αποζημίωσής του θέλει να είναι όσο πιο ξεκάθαροι γίνονται.

Αν έρθει, ο Τζόρτζεβιτς θα έχει ένα δικό του βοηθό και θα πιάσει δουλειά μετά το Ευρωμπάσκετ.

Μέχρι το βράδυ θα υπάρχει χειροπιαστή εξέλιξη και θα γίνει γνωστό αν ο Σέρβος θα είναι ο νέος προπονητής του "τριφυλλιού".

Διαβάστε ακόμη:

Παναθηναϊκός-Τζόρτζεβιτς: Αυτά του δίνει για να υπογράψει

Μια "ανάσα" από τις υπογραφές με Τζόρτζεβιτς ο Παναθηναϊκός

Σε πρώτο πλάνο ο Τζόρτζεβιτς

Ο Σαρίτσα στο Contra.gr: Το όνειρό του και η ερώτηση για τον Παναθηναϊκό

News 24/7

24MEDIA NETWORK