Όλη η αλήθεια για τον Μάρκο Πόποβιτς

Πώς προσέγγισε ο Παναθηναϊκός τον Κροάτη και γιατί η Μπαρτσελόνα είναι ένα βήμα μπροστά.

Όλη η αλήθεια για τον Μάρκο Πόποβιτς

Ο Παναθηναϊκός Superfoods προσέγγισε τον Μάρκο Πόποβιτς... μέσω του εκπροσώπου του Πασκουάλ -που ουδεμία σχέση έχει με εκείνον του Κροάτη παίκτη. Και αν αυτή η λεπτομέρεια δεν είναι ικανή να χαλάσει μια ιστορία, επιτρέψτε μας να σας δώσουμε και τα άλλα δεδομένα.

Εν αντιθέσει με τα όσα έχετε διαβάσει οπουδήποτε αλλού για τον Μάρκο Πόποβιτς, το Contra.gr θα σας δώσει τσεκαρισμένες πληροφορίες από την Ισπανία που να αφορούν τον Κροάτη γκαρντ. Ξεκινάμε λοιπόν, με το ότι και ο Παναθηναϊκός Superfoods και η Μπαρτσελόνα έκαναν το τηλέφωνο τους, για τον Κροάτη που εδώ πρέπει να σου θυμίσω ότι παίζει στη Φουενλαμπράδα.

Οι “πράσινοι” επέλεξαν να μην επικοινωνήσουν με την ισπανική ομάδα. Αυτό που έκαναν ήταν να τηλεφωνήσει ο εκπρόσωπος του Τσάβι Πασκουάλ, Ζόραν Σάβιτς στον ίδιο τον Πόποβιτς για να τον ρωτήσει αν θα ενδιαφερόταν να φορέσει την πράσινη φανέλα. Παρεμπιπτόντως, ο ατζέντης του Πασκουάλ ΔΕΝ είναι ο ίδιος με εκείνον του Πόποβιτς.

Και η Φουενλαμπράδα, αλλά και ο εκπρόσωπος του Κροάτη ενημερώθηκαν από τον πρωταγωνιστή της ιστορίας για την επαφή και για να μη σε κουράζω ακόμα δεν έχει προκύψει κάποια επίσημη πρόταση στον ισπανικό σύλλογο, για τον παίκτη της. Ούτε από το “τριφύλλι” μηδέ από την Μπαρτσελόνα, ομάδα που επίσης ψάχνει γκαρντ και εστίασε στον Πόποβιτς.

Εκπρόσωπος των “μπλαουγκράνα” τηλεφώνησε στον GM της Φουενλαμπράδα για να ρωτήσει αν ο παίκτης είναι προς πώληση. Η απάντηση ήταν “βεβαίως, αν μας δώσετε 200.000 euros και τον Eriksson”. Το πρόβλημα της Μπάρτσα με αυτή την προοπτική είναι ότι δεν θέλουν να δώσουν έναν από του 5 νεαρούς που προέρχονται από τα τμήματα υποδομής και γιατί φοβούνται περίπτωση κι άλλου τραυματισμού.

Τώρα μάλλον μπορείς να καταλάβεις τις προϋποθέσεις υπό τις οποίες η ισπανική ομάδα θα δώσει τον Πόποβιτς: πέραν των χρημάτων, θέλει και έναν παίκτη να καλύψει το κενό. Τέλος, έχετε υπ' όψιν σου πως ο Κροάτης έχει συμφωνήσει να πάρει φέτος 400.000 ευρώ -ποσό που ξεπερνά το όριο αυτών που θα ήθελε να δώσει ο ΠΑΟ. Αλλά ανάγκα... όλα μπορούν να γίνουν.

Το θέμα είναι πως πρέπει να γίνουν λίγο γρήγορα, γιατί ήδη έχει σημειωθεί καθυστέρηση.

Ακούστε τον ίδιο τον Μάρκο Πόποβιτς να λέει πως δεν έχει μιλήσει με τον Τσάβι Πασκουάλ:

News 24/7

24MEDIA NETWORK