Ομπράντοβιτς: "Ο Παναθηναϊκός θα είναι για πάντα η ομάδα μου"

O Ζέλικο Ομπράντοβιτς μίλησε για την επιστροφή του στο ΟΑΚΑ για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ως αντίπαλος. Επιπλέον, αναφέρθηκε στη νέα προσπάθεια του Παναθηναϊκού, στην αποψινή αναμέτρηση, ενώ έστειλε μήνυμα στον κόσμο του "τριφυλλιού".

Ομπράντοβιτς: "Ο Παναθηναϊκός θα είναι για πάντα η ομάδα μου"
INTIME SPORTS

Ο Σέρβος προπονητής μίλησε για τα συναισθήματά του αλλά και την ανανεωμένη ομάδα του Παναθηναϊκού: "Όλοι καταλαβαίνουν ότι είναι ένα δύσκολο παιχνίδι για μένα. Έτσι ήταν πέρσι, έτσι θα είναι φέτος, έτσι θα είναι πάντα. Καλύτερα που αντιμετωπίζουμε τον Παναθηναϊκό τώρα, παρά αργότερα", σχολίασε ο "Ζοτς" και πρόσθεσε:

"Το έχω πει πολλές φορές και θα το ξαναπώ: Ο Παναθηναϊκός κάνει μια νέα προσπάθεια. Έχει μία ομάδα με πολύ καλούς νέους παίκτες και παίζει καλό μπάσκετ. Στα δύο πρώτα ματς της Euroleague το έδειξε αυτό. Κόντρα στην Τουρόβ κυριάρχησε και θα μπορούσε να έχει κερδίσει με μεγαλύτερη διαφορά ενώ στο γήπεδο της Μπάγερν ήταν μπροστά για 35 λεπτά. Παίζουν πραγματικά καλό μπάσκετ".

Στην ερώτηση για το τι πρέπει να προσέξει στον τρόπο παιχνιδιού του "τριφυλλιού", σχολίασε: "Κάποια πράγματα δεν λέγονται παραέξω. Τα λέμε μεταξύ μας οι προπονητές. Έχουμε μελετήσει καλά τον Παναθηναϊκό και ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε".

Κλείνοντας ο Ομπράντοβιτς έστειλε το δικό του μήνυμα στον κόσμο του Παναθηναϊκού λέγοντας: "Ο κόσμος ξέρει και καταλαβαίνει. Το καλοκαίρι έκανα στην Ελλάδα διακοπές και συζήτησα με πολλούς. Ξέρουν πως νιώθω και ξέρω πως νιώθουν. Ο Παναθηναϊκός ήταν η ομάδα μου και θα είναι για πάντα η ομάδα μου".

News 24/7

24MEDIA NETWORK