Οριστικό: Ο Τζόρτζεβιτς στον Παναθηναϊκό!

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς θα είναι ο νέος τεχνικός του Παναθηναϊκού. Ο Σέρβος κόουτς υπέγραψε το συμβόλαιο που του προσέφεραν οι "πράσινοι" και θα διαδεχθεί τον Σωτήρη Μανωλόπουλο στον πάγκο του τριφυλλιού.

Οριστικό: Ο Τζόρτζεβιτς στον Παναθηναϊκό!

Είναι πλέον οριστικό! Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς είναι ο νέος προπονητής του Παναθηναϊκού, βάζοντας την υπογραφή του στο συμβόλαιο που του προσέφεραν οι πράσινοι.

Η συμφωνία έκλεισε το πρωί του Σαββάτου (27/6) μετά από ραντεβού του μάνατζερ του Τζόρτζεβιτς, Τότο Ριτσότι, με τους παράγοντες του Παναθηναϊκού. Ο Ιταλός ατζέντης μελέτησε εξονυχιστικά τους όρους που πρότειναν οι πράσινοι και τελικά οι δύο πλευρές συμφώνησαν.

Όπως σας είχε ενημερώσει το Contra.gr, το συμβόλαιο που του έστειλε ο Παναθηναϊκός ξεπερνά τις 800.000 ευρώ ετησίως και αφού ξεπεράστηκε και το εμπόδιο της σερβικής ομοσπονδίας, ο 47χρονος κόουτς έδωσε το τελικό "οκ" στο τριφύλλι.

Στο τεχνικό επιτελείο του Τζόρτζεβιτς θα είναι δύο Σέρβοι ως βοηθοί του, ο ένας εκ των οποίων είχε διατελέσει και διεθνής με την εθνική της χώρας του. Πλέον είναι θέμα ωρών και οι επίσημες ανακοινώσεις.

Διαβάστε ακόμη:

Οι όροι που θέτει Τζόρτζεβιτς στον Παναθηναϊκό

Παναθηναϊκός-Τζόρτζεβιτς: Αυτά του δίνει για να υπογράψει

Μια "ανάσα" από τις υπογραφές με Τζόρτζεβιτς ο Παναθηναϊκός

Μηχανή του Χρόνου ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

Γιατί εξαφανίστηκαν μυστηριωδώς οι Ευρωπαίοι πριν από 14.500 χρόνια;

Νέα επιστημονική μελέτη σε σκελετούς ηλικίας 35 χιλ. ετών, δείχνει ότι υπήρξε απότομη κλιματική αλλαγή, που ήταν υπεύθυνη για την εξαφάνιση 14.500 Ευρωπαίων και την επανακατοίκηση της ηπείρου πρώτα στον νότο (Pics)

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ