"Πράσινος": Στον Παναθηναϊκό ο Τζεντίλε!

Παίκτης του Παναθηναϊκού είναι και τυπικά ο Αλεσάντρο Τζεντίλε, καθώς ο παίκτης συμφώνησε με την Αρμάνι Μιλάνο.

"Πράσινος": Στον Παναθηναϊκό ο Τζεντίλε!

H μεταγραφική βόμβα του χειμώνα στο ευρωπαϊκό μπάσκετ πυροδοτήθηκε.

Ο Αλεσάντρο Τζεντίλε στο ραντεβού που έκανε με την Αρμάνι Μιλάνο εξασφάλισε αυτό που ήθελε. Την ελευθερία του για να υπογράψει αλλού και αυτό το αλλού έχει όνομα: Παναθηναϊκός.

Πλέον απομένουν μόνο τα τυπικά για να ανακοινωθεί ο παίκτης από τους Κυπελλούχους Ελλάδας και να ενταχθεί στο ρόστερ. Θα έρθει, θα υπογράψει το συμβόλαιό του και προπονείται πλέον κάτω από τις οδηγίες του Πασκουάλ. Ομορφα και ωραία.

Υπενθυμίζουμε μόνο ότι στην Ευρωλίγκα ο γιος του Νάντο Τζεντίλε (παίκτης του Παναθηναϊκού από το 1998 έως το 2001) θα έχει δικαιώμα συμμετοχής από την έναρξη του δεύτερου γύρου και μετά.

Kατ' αυτόν τον τρόπο κάνει πραγματικότητα το όνειρό του και ο Τσάβι Πασκουάλ ο οποίος ήθελε τον Τζεντίλε στην Μπαρτσελόνα το 2014 και το 2015. Εμελλε να αλλάξει ομάδα για να συνεργαστεί με τον Ιταλό γκαρντ/φόργουορντ.

Ο Τζεντίλε, για να κλείσουμε, έρχεται στον Παναθηναϊκό με εξάμηνο δανεισμό. Στη συνέχεια... βλέποντας και κάνοντας. Υπάρχουν βέβαια και άλλες πληροφορίες που αναφέρουν ότι ο παίκτης έμεινε ελεύθερος και υπογράφει για ενάμιση χρόνο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Τι θα αποδείξει ο Τζεντίλε στον Παναθηναϊκό
Το ραντεβού που θα κρίνει το "γάμο" Τζεντίλε - ΠΑΟ
Έστειλε "πράσινο" μήνυμα στο instagram ο Τζεντίλε
"Υπογράφει στον Παναθηναϊκό ο Τζεντίλε"

News 24/7

24MEDIA NETWORK