Οταν ο μπαμπάς Τζεντίλε άφηνε άφωνο το ΣΕΦ!

Θυμηθείτε για ποια φάση ο μπαμπάς Νάντο Τζεντίλε έγινε ιδιαίτερα αγαπητός στους φίλους του Παναθηναϊκού 17 χρόνια πριν ο γιος του¨Αλεσάντρο έρθει στους "πράσινους"

Οταν ο μπαμπάς Τζεντίλε άφηνε άφωνο το ΣΕΦ!

Η μεταγραφή στον Παναθηναϊκό του Αλεσσάντρο Τζεντίλε δημιουργεί ένα μοναδικό...δεδιδασμένο στην ιστορία των πράσινων. Είναι η πρώτη φορά που μπαμπάς και γιος φορούν τη φανέλα του Κυπελλούχου Ελλάδας.

Ο... μπαμπάς Νάντο Τζεντίλε αγωνίστηκε στον Παναθηναϊκό με μεγάλη επιτυχία από το 1998 έως το 2001 παίρνοντας τρία πρωταθλήματα και μία ευρωλίγκα στο πλευρό παικτών όπως ο Ντέγιαν Μποντιρόγκα, ο Ντίνο Ράτζα και ο Ζέλικο Ρέμπρατσα.

Η φάση που έχει μείνει χαραγμένη στο μυαλό των φίλων του Παναθηναϊκού είναι μία: Πέμπτος τελικός της Α1 στο ΣΕΦ το 1999. Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός.

Οι πράσινοι μένουν πίσω στο σκορ 51-50 2:30 πριν από τη λήξη και ο τρελό-Τζεντίλε αναλαμβάνει δράση. Παίρνει την μπάλα, περνάει τον Γκόλντγουάιρ και σκοράρει με απίστετο λέι απ παίρνοντας και φάουλ από τον Τάρλατς.

Βάζει και τη βολή και το σκορ γίνεται 51-53. Από εκεί και πέρα ο Παναθηναϊκός δεν κοίταξε ξανά πίσω και πήρε την κούπα μέσα στην έδρα του αντιπάλου του. Τελικό σκορ για την ιστορία 62-53.

News 24/7

24MEDIA NETWORK