Όχι Σάρας για τώρα, στα υπόψιν ο Ομπράντοβιτς και στο βάθος Αλβέρτης

Στον Παναθηναϊκό βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη η αναζήτηση του επόμενου προπονητή μετά το διαζύγιο με τον Ιβάνοβιτς και πώς ακριβώς θα κινηθούν την τρέχουσα σεζόν, αλλά και την επόμενη.

Όχι Σάρας για τώρα, στα υπόψιν ο Ομπράντοβιτς και στο βάθος Αλβέρτης

Πάμε να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή...

Γιασικεβίτσιους:

Η περίπτωση Σαρούνας Γιασικεβίτσιους δεν είναι... άγνωστη στον Παναθηναϊκό. Το δεδομένο, όμως, είναι ότι ο Λιθουανός δεν πρόκειται να έρθει τούτη τη στιγμή στους "πράσινους" και να αναλάβει τη θέση που "χήρεψε" στον πάγκο. Η περίπτωσή του φυσικά δεν αποκλείεται για το προσεχές καλοκαίρι, αφού πρωταρχικός στόχος της ΚΑΕ είναι να συμφωνήσει με τον Γιασικεβίτσιους τότε. Υπενθυμίζουμε πως το Contra.gr πρώτο έγραψε ότι είναι πολύ πιθανό να τον δούμε να επιστρέφει στην Ελλάδα και όπως φαίνεται δεν αποκλείεται αυτό να γίνει για λογαριασμό του Παναθηναϊκού. Ο ίδιος ο Σάρας, πάντως, δεν θα ήθελε, όπως προαναφέραμε, να αναλάβει τώρα το τριφύλλι, αφού θέλει να κάνει το ξεκίνημά του ως πρώτος προπονητής σε μια ομάδα από την αρχή, με σωστό προγραμματισμό, δικό του πλάνο και δικές του επιλογές παικτών. Οπερ σημαίνει πως δεν θα ήθελε να έρθει μεσούσης της σεζόν και να αναλάβει -και μάλιστα ως head coach- μία ομάδα που δεν είναι δική του.

Ομπράντοβιτς:

Οχι ο... καλός, ο άλλος. Χαριτολογώντας. Φαίνεται πως το όνομα Ομπράντοβιτς πάντα θα απασχολεί τον Παναθηναϊκό μόνο που αυτή τη φορά μιλάμε για τον Σάσα και όχι τον Ζέλικο. Με το που σταμάτησε το μπάσκετ ασχολήθηκε (από το 2005) με την προπονητική και δεν είναι από αυτούς που βιάζονται για να κάνει το μεγάλο βήμα. Εξ ου η δεκαετής πορεία τους στους πάγκους με αποκορύφωμα τη θητεία του στην Αλμπα. Δεν έχει κάνει το άλμα και ο Παναθηναϊκός θα είναι ένα τέτοιο. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος τον έχει σε ιδιαίτερη εκτίμηση, ωστόσο δεν γνωρίζουμε αν έχει γίνει πρόταση ή έστω κάποια επαφή. Το σίγουρο είναι ότι πρόκειται για έναν τεχνικό με φιλοδοξίες και γνώσεις, αφού όντας παίκτης είχε προπονητές τους Ιβκοβιτς και Ομπράντοβιτς. Και αυτό, αν μη τι άλλο, έχει σημασία.

Αλβέρτης:

Πάντα υπάρχει στα υπόψιν και το σενάριο με τον Φραγκίσκο Αλβέρτη και έναν έμπειρο προπονητή δίπλα του (όπως είχε γίνει με την περίπτωση του Δημήτρη Πρίφτη την περσινή σεζόν). Αυτό το σενάριο "παίζει" για την τρέχουσα σεζόν ώστε να προετοιμαστεί το έδαφος για να έρθει ο αντικαταστάτης του Ιβάνοβιτς και να αναλάβει το χτίσιμο της ομάδας από το καλοκαίρι.

Το σίγουρο είναι ότι οι εξελίξεις τρέχουν στον Παναθηναϊκό (εξάλλου αυτό φάνηκε από την άμεση απόφαση απομάκρυνσης του Ιβάνοβιτς) και πολύ σύντομα θα έχουμε αποφάσεις για την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού.

Διαβάστε ακόμη:

Τέλος ο Ιβάνοβιτς από τον Παναθηναϊκό

News 24/7

24MEDIA NETWORK