Παναθηναϊκός - ΚΑΟΔ 86-55

Με ρεσιτάλ από τον Έι Τζι Σλότερ ο Παναθηναϊκός πέτυχε ακόμη μία νίκη, έκτη σερί, στο πρωτάθλημα. Ο Αμερικάνος σουτέρ σταμάτησε στους 28 πόντους και το "τριφύλλι" επικράτησε 86-55 του ΚΑΟΔ στο ΟΑΚΑ.

Παναθηναϊκός - ΚΑΟΔ 86-55

Η εξέλιξη

Δεν ήταν κακή η προσπάθεια που έκαναν οι Δραμινοί απέναντι στους νταμπλούχους. Μάλιστα στο 15' ήταν στο -4 (31-27) έχοντας επιστρέψει από το -12 (24-12). Όσο όμως ο Σλότερ ευστοχούσε από μακριά, ήταν πολύ δύσκολο να μείνουν τόσο κοντά. Ο Αμερικανός έβλεπε το καλάθι του ΚΑΟΔ σαν βαρέλι και ο Παναθηναϊκός ξέφυγε 44-30, 56-39 και 61-40 φροντίζοντας να εξασφαλίσει διαφορά τέτοια που θα του επιτρέψει να κάνει συντήρηση στην τελευταία περίοδο.

Όχι ότι έριξαν... στροφές, απλώς ο χρόνος μοιράστηκε από τον Ιβάνοβιτς και τη δουλειά έκαναν οι υπόλοιποι (Μπλουμς, Μαυροκεφαλίδης, Μαυροκεφαλίδης). Εξ ου και η διαφορά ξεπέρασε τους 30 πόντους (71-40, 80-47).

Η καλύτερη πεντάδα

1. Ο Έι Τζι Σλότερ, ο οποίος "ξεχρέωσε" για τις "άχρωμες" εμφανίσεις των προηγούμενων αγώνων.

2. Ο Εστέμπαν Μπατίστα που είχε 9 πόντους με μόνο ένα σουτ, φθείροντας τους αντιπάλους του.

3. Ο Ρομπ Λο, ψηλός με αρετές τόσο κοντά όσο και μακριά από το καλάθι.

4. Ο Έρικ Άτκινς, γιατί διαθέτει τις προδιαγραφές να εξελιχθεί ως παίκτης.

5. Ράιτ και Όντομ για τα εντυπωσιακά κοψίματά τους σε καταστάσεις αιφνιδιασμού.

Το φύλλο αγώνα

Έχοντας αποκτήσει ρυθμό στην επίθεση ο Παναθηναϊκός δεν είχε λόγο να ρίξει στροφές πριν από ένα σημαντικό ευρωπαϊκό ματς όπως αυτό με την Μπάγερν και προσέθεσε άλλη μία άνετη νίκη στο σακούλι. Από τη στιγμή που πήρε χρόνο ο Παπαγιάννης εύκολα γίνεται αντιληπτό ότι ο ΚΑΟΔ, παρά την προσπάθεια που κατά διαστήματα έκανε, δεν ήταν εμπόδιο πάνω στο οποίο θα σκοντάψουν οι "πράσινοι".

Το live του αγώνα

Η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα όποτε υπάρχει νέα καταχώρηση - δεν χρειάζεται refresh

News 24/7

24MEDIA NETWORK