Πασκουάλ αποθεώνει Μπουρούση: "Ο καλύτερος στη θέση του!"

Αυτή τη φορά ο Τσάβι Πασκουάλ μόνο θετικά πράγματα είχε να πει για τον Γιάννη Μπουρούση αλλά και την εν γένει απόδοση της ομάδας του στο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

BASKET LEAGUE / ÐÁÏ - ÁÅÊ (Eurokinissi Sports / ÂÁÃÃÅËÇÓ ÓÔÏËÇÓ)
BASKET LEAGUE / ÐÁÏ - ÁÅÊ (Eurokinissi Sports / ÂÁÃÃÅËÇÓ ÓÔÏËÇÓ) EUROKINISSI SPORTS

Αναλυτικά, ο Καταλανός κόουτς τόνισε: "Όταν έχεις 48 ώρες , έχεις 48 ώρες και πρέπει να προετοιμάζεσαι και να παίζεις σωστά. Σε 15 μέρες θα συμβεί το ίδιο. Πρώτα θα πάμε στο Μιλάνο και μετά έχουμε Μπασκόνια εδώ και πρέπει να προπονείσαι έτσι ώστε να κάνεις την καλύτερη εμφάνιση. Δεν είναι εύκολο, αλλά πρέπει να το κάνεις.

Δεν είναι εύκολο να διαχειρίζεσαι δύο, ουσιαστικά, ρόστερ, αλλά στην Μπαρτσελόνα είχαμε δύο Αμερικανούς που γίνονταν τρεις, άρα για κάποιο διάστημα έζησα κάτι παρόμοιο. Δεν με παραξενεύει η κατάσταση, αλλά σίγουρα δεν είναι εύκολη.

Δεν είμαι πολύ ικανοποιημένος από την ομάδα στο πρώτο ημίχρονο. Χάσαμε κάποια εύκολα καλάθια στο δεύτερο ημίχρονο που δεν μας άφησαν να πάρουμε πιο εύκολα το παιχνίδι.

Πιθανότατα ο Μπουρούσης είναι ο καλύτερος στη θέση του στη διοργάνωση με όλη την έννοια της λέξης. Πρέπει να τον βοηθάμε να παίζει καλά και σήμερα ήταν καθοριστικός".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Πολύ σκληρός για να πεθάνει ο Παναθηναϊκός

News 24/7

24MEDIA NETWORK