Πήρε Εστεμπάν Μπατίστα ο Παναθηναϊκός (VIDEOS)

Ακόμη μια μεταγραφή για τον μπασκετικό Παναθηναϊκό ο οποίος απέκτησε τον Ουρουγουανό σέντερ, Εστεμπάν Μπατίστα.

Πήρε Εστεμπάν Μπατίστα ο Παναθηναϊκός (VIDEOS)

Η ανακοίνωση:

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την απόκτηση του Εστεμπάν Μπατίστα.

Το νέο απόκτημα της ομάδας γεννήθηκε στο Μοντεβιδέο της Ουρουγουάης στις 2/9/1983, έχει ύψος 2,08μ. και αγωνίζεται στη θέση του σέντερ.

Πρόκειται για έναν παίκτη με τεράστια εμπειρία στο ευρωπαϊκό μπάσκετ, αφού έχει θητεύσει σε ομάδες όπως η Κάχα Λαμποράλ (Ισπανία), η Φουενλαμπράδα (Ισπανία), η Μακάμπι Τελ Αβίβ (Ισραήλ), η Αναντολού Εφές (Τουρκία) και η Καρσίγιακα (Τουρκία), με την οποία πραγματοποίησε εξαιρετική σεζόν πέρσι. Με την τουρκική ομάδα είχε 17,8 πόντους και 8,1 ριμπάουντ κατά μέσο όρο σε 16 αγώνες του Eurocup!

Τις αγωνιστικές περιόδους 2005/06 και 2006/07 αγωνίστηκε στο ΝΒΑ (ο πρώτος Ουρουγουανός που αγωνίστηκε ποτέ στο ΝΒΑ) με τη φανέλα των Ατλάντα Χοκς. Ο Μπατίστα είναι διεθνής με την Εθνική Ομάδα της Ουρουγουάης με την οποία κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στους Παναμερικανικούς Αγώνες του 2007, όντας ο ηγέτης της μια και είχε 20,8 πόντους και 12,4 ριμπάουντ ανά παιχνίδι.

Δείτε videos:

Αναλυτικά τα στατιστικά του 31χρονου Ουρουγουανού και νέου σέντερ του Παναθηναϊκού:

Πήρε Εστεμπάν Μπατίστα ο Παναθηναϊκός (VIDEOS)

Ως γνήσιος Ουρουγουανός, ο Μπατίστα είναι φανατικός οπαδός της Σελέστε και μάλιστα βρέθηκε στη Βραζιλία για να παρακολουθήσει από κοντά την ομάδα του Σουάρες.

News 24/7

24MEDIA NETWORK