Πήρε πιστοποιητικό από την ΕΕΑ η ΚΑΕ Παναθηναϊκός

Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού ενέκρινε το φάκελο της ΚΑΕ Παναθηναϊκός και της χορήγησε πιστοποιητικό συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα.

Εγκρίθηκε από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού o φάκελος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, η οποία και εξασφάλισε πιστοποιητικό συμμετοχής στη Basket League.

Η ΕΕΑ εξέτασε την υπόθεση την 1η Οκτωβρίου και απεφάνθη υπέρ της χορήγησης άδειας στο "τριφύλλι".

Θυμίζουμε ότι στις αρχές Σεπτεμβρίου οι "πράσινοι" είχαν κερδίσει στο Διοικητικό Εφετείο την προσφυγή που αφορούσε την αναστολή εκτέλεσης της απόφασης της Επιτροπής για την ανάκληση της μεταβίβασης των μετοχών από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο στον Μάνο Παπαδόπουλο. Είχαν δηλαδή εξασφαλίσει χρόνο και το δικαίωμα η ομάδα να συμμετάσχει χωρίς πρόβλημα σε όλες τις διοργανώσεις. Τουλάχιστον μέχρι η υπόθεση να εξεταστεί κατ' ουσίαν.

Τσίπρας ΕΞΑΓΓΕΛΙΑ ΤΣΙΠΡΑ

13η σύνταξη και αναστολή ΦΠΑ στα νησιά με πρόσφυγες

Ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε μέτρα από το πλεόνασμα του 2016. Ποιοι οι δικαιούχοι της 13ης σύνταξης που θα δοθεί αντισυμμετρικά στους χαμηλοσυνταξιούχους εν είδει έκτακτης ενίσχυσης αυτές τις γιορτές. "Η Ευρώπη χρωστά στους νησιώτες μας" τόνισε εξαγγέλλοντας αναστολή ΦΠΑ στα νησιά Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου

 

Πρώτη Σελίδα