Πολύ σοβαρή ζημιά ο Γκιστ, ίσως και χειρουργείο!

Παρά τα αντιθέτως θρυλούμενα το πρωί, ο Τζέιμς Γκιστ έχει υποστεί σοβαρή ζημία (αποκόλληση προσαγωγού) και θα χάσει το λιγότερο δύο μήνες.

Πολύ σοβαρή ζημιά ο Γκιστ, ίσως και χειρουργείο!

Αν τυχόν έχει πειραχθεί και οστό, τότε το πιθανότερο σενάριο θα είναι η χειρουργική επέμβαση και η πολύμηνη απουσία.

Σε διαφορετική περίπτωση θα προτιμηθεί συντηρητική θεραπεία η οποία θα κρατήσει εκτός τον παίκτη για δύο μήνες.

Η ανακοίνωση: "Σε μαγνητική τομογραφία υποβλήθηκε ο Τζέιμς Γκιστ (17/11) το απόγευμα, αμέσως μετά την επιστροφή της αποστολής του Παναθηναϊκού Superfoods από τη Μαδρίτη. Σύμφωνα με το αποτέλεσμά της το ιατρικό επιτελείο της ομάδας διέγνωσε πως έχει υποστεί απόσπαση της έκφυσης του μακρού προσαγωγού μυός του αριστερού ποδιού.

Τις επόμενες ημέρες θα αποφασιστεί το αν θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση ή αν θα ακολουθήσει συντηρητική αγωγή, συνεπώς δεν μπορεί να εκτιμηθεί το ακριβές διάστημα της απουσίας του από τους αγωνιστικούς χώρους. Το ιατρικό επιτελείο θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την όσο το δυνατόν πιο σύντομη επιστροφή του στα παρκέ".

Μένει να δούμε αν ο Παναθηναϊκός θα πάρει παίκτη. Το πιθανότερο είναι πως ναι γιατί ο ρόλος που έχει ο Γκιστ στην ομάδα είναι ιδιαίτερα κρίσιμος και δεν μπορεί να αναπληρωθεί εκ των έσω.

Τις αμέσως επόμενες ημέρες θα αρχίσει να σαρώνεται η αγορά των πάουερ φόργουορντ με στόχο να βρεθεί η καλύτερη δυνατή περίπτωση για την ομάδα η οποία πριν έχει χάσει, ως γνωστόν, και τον Τζέιμς.

News 24/7

24MEDIA NETWORK