Προκρίνεται η λύση Ζούρου για τον πάγκο του Παναθηναϊκού, έγινε η πρώτη επαφή

Ένα πρόσωπο που τούτη τη στιγμή δείχνει ως επικρατέστερο για την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού είναι ο Ηλίας Ζούρος, για τον οποίο μάλιστα έχει ήδη γίνει η πρώτη επαφή.

Προκρίνεται η λύση Ζούρου για τον πάγκο του Παναθηναϊκού, έγινε η πρώτη επαφή

Η αναζήτηση για τον επόμενο προπονητή στον Παναθηναϊκό συνεχίζεται και ένα όνομα που ήρθε στην επιφάνεια φαντάζει ως το επικρατέστερο τούτη τη στιγμή. Ο Ηλίας Ζούρος, περί ου ο λόγος, συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες να είναι ο αντικαταστάτης του Ντούσκο Ιβάνοβιτς στην τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού.

Η περίπτωση Ζούρου θεωρείται αξιόπιστη γιατί πέραν των ικανοτήτων του, πρόκειται για Ελληνα προπονητή, γνώστη της ελληνικής πραγματικότητας, σοβαρό και επαγγελματία, στοιχεία που εκτιμούν στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός. Παράλληλα πρόκειται για προσιτή λύση τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Οσον αφορά στο... Ολυμπιακό παρελθόν του, αυτό δεν αποτελεί θέμα για τον Παναθηναϊκό, αφού έχουν περάσει χρόνια από τότε και δεν θα αποτελέσει πρόβλημα για τον κόσμο της ομάδας έτσι και υπάρξει συνεργασία με τους "πράσινους". Είναι, πάντως, ένα θέμα που συζητήθηκε και ζυγίστηκαν τα πράγματα για το αν θα υπάρχουν αντιδράσεις.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Παναθηναϊκός έχει προσεγγίσει, μέσω του μάνατζερ του Ηλία Ζούρου, τον Έλληνα τεχνικό, ο οποίος είναι ενήμερος για το ενδιαφέρον και τηρεί στάση αναμονής.

Το βιογραφικό

Ο Ηλίας Ζούρος δούλεψε στα πρώτα χρόνια της προπονητικής καριέρας του σε τμήματα υποδομών (κυρίως στον Πανιώνιο) και έδειξε πλούσιο έργο. Το καλοκαίρι του 2000 ο Σωκράτης Κόκκαλης του έδωσε την ευκαιρία να δουλέψει για πρώτη φορά ως χεντ κόουτς στον Ολυμπιακό ενώ μέχρι τότε ο Ζούρος ήταν βοηθός του Ξανθού. Στη συνέχεια πέρασε από το Περιστέρι, τον Αρη και την Παρί. Επέστρεψε στην Ελλάδα το 2007 και εργάστηκε για τρία χρόνια στον Πανελλήνιο ενώ στη συνέχεια ανέλαβε για δύο καλοκαίρια (Ευρωμπάσκετ του 2011 και Προολυμπιακό 2012) την Εθνική ομάδα. Τα τελευταία τρία χρόνια εργάστηκε σε Εφές Πίλσεν, Ζαλγκίρις και Τόφας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK