Πρόταση του Παναθηναϊκού στον Κλαβέρ

Ο Παναθηναϊκός ψάχνει φόργουορντ και, σύμφωνα με πληροφορίες, κατέθεσε πρόταση συνεργασίας στον Βίκτορ Κλαβέρ.

Πρόταση του Παναθηναϊκού στον Κλαβέρ
Κλαβέρ Λοκομοτίβ Παναθηναϊκός

Την υπέρβαση με την απόκτηση του Βίκτορ Κλαβέρ κυνηγάει ο Παναθηναϊκός, έχοντας καταθέσει επίσημη πρόταση συνεργασίας, όπως προκύπτει από συγκεκριμένες πηγές.

Αφού έκλεισαν τις βασικές προτεραιότητές τους οι "πράσινοι" άρχισαν να "τρέχουν" την υπόθεση του κοινοτικού φόργουορντ. Ο 28χρονος Ισπανός είναι μια ελκυστική περίπτωση και έχουν ήδη κάνει κρούση για να συνεργαστούν για τουλάχιστον ένα χρόνο.

Τον παίκτη θέλουν πολύ στη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά είναι πολύ πιο δύσκολο να τον αποκτήσουν δεδομένου ότι αν πάει σε οποιαδήποτε ισπανική ομάδα έχει να λαμβάνει υψηλή αποζημίωση η Βαλένθια. Η οποία επίσης έχει το δικαίωμα να "ματσάρει" οποιαδήποτε πρόταση και να τον ξανακάνει δικό της. Αυτή η παράμετρος ευνοεί την όποια προσπάθεια του "τριφυλλιού", αφού οι πραγματικοί αντίπαλοί του μειώνονται.

Πέρυσι ο Κλαβέρ αναγεννήθηκε στη Λοκομοτίβ Κουμπάν του Γιώργου Μπαρτζώκα και ανέβασε τις μετοχές του με το ρόλο που είχε στο υπόλοιπο σύνολο. Υπήρξε ένα από τα μεγάλα ταλέντα του ισπανικού μπάσκετ κατά την προηγούμενη 10ετία, έπαιξε για 6 χρόνια στη Βαλένθια και κατόπιν δοκίμασε τις δυνάμεις του στο ΝΒΑ. Είχε γίνει ντραφτ στο Νο22 από τους Μπλέιζερς και έμεινε στο Πόρτλαντ για 2,5 χρόνια, προτού επιστρέψει στην Ευρώπη μ' ένα μεγάλο συμβόλαιο στη Χίμκι. Δεν ταίριαξε στους Μοσχοβίτες και έφυγε για το Κράσνονταρ, εκεί που ο Μπαρτζώκας τον έκανε αναπόσπαστο κομμάτι της λειτουργίας της "Λόκο".

Πέρυσι στην Ευρωλίγκα είχε 9.4 πόντους με 56% στα δίποντα και 40% στα τρίποντα, 5.9 ριμπάουντ, 1.6 ασίστ και μόλις 1 λάθος ανά 27 λεπτά συμμετοχής. Καλύτερο παιχνίδι του στη διοργάνωση το εκτός έδρας ματς με τη Φενέρμπαχτσε για το Top16 (21 πόντοι με 5/5 τρίποντα και 7 ριμπάουντ).

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟΥ ΚΛΑΒΕΡ

News 24/7

24MEDIA NETWORK