Πρόβλημα με τη χρήση του ΟΑΚΑ

Με έξωση από το Ολυμπιακό Στάδιο απειλείται η ΚΑΕ Παναθηναϊκός, αν δεν βρεθεί λύση στη διαμάχη της με τη διοίκηση των Εγκαταστάσεων.

Πρόβλημα με τη χρήση του ΟΑΚΑ

Σύμφωνα με κύκλους των "πρασίνων", ο πρόεδρος Πέτρος Γαλακτόπουλος και ο γενικός συντονιστής διευθυντής Βασίλης Κάκος, στις συζητήσεις που έχουν γίνει το τελευταίο διάστημα, έχουν ζητήσει την καταβολή 670.000 ευρώ για παλιότερες χρήσεις του γηπέδου και 570.000 ευρώ προκαταβολικά για την ερχόμενη σεζόν.

Στο "τριφύλλι" έκριναν εξωπραγματικές τις απαιτήσεις της διοίκησης του ΟΑΚΑ και αντιπρότειναν την καταβολή 450.000 ευρώ για την επόμενη σεζόν ως ένδειξη καλής θέλησης. Η πρότασή τους ωστόσο δεν έγινε δεκτή, καθώς -σύμφωνα με τον Πέτρο Γαλακτόπουλο- ο Παναθηναϊκός δεν αναγνωρίζει τις οφειλές προηγούμενων ετών, ούτε συζητά να τις διακανονίσει.

Πάντως οι δύο πλευρές, προτού καταλήξουν στα δικαστήρια, θα επιδιώξουν να βρεθεί φόρμουλα συνεννόησης (είναι επιθυμία αμφότερων). Διαφορετικά ίσως χρειαστεί η "πράσινη" ΚΑΕ ν' αναζητήσει στέγη για το τμήμα.

Αντίστοιχο πρόβλημα είχε προκύψει πριν από το δεύτερο τελικό του πρωταθλήματος, όταν οι "πράσινοι" κατέβαλαν 100.000 ευρώ για να διεξαχθεί κανονικά η αναμέτρηση.

News 24/7

24MEDIA NETWORK