Ραντούλιτσα: "Έχουμε ήδη ξεχάσει το παιχνίδι του κυπέλλου"

Ο Μίροσλαβ Ραντούλιτσα ξεκαθάρισε πως ο Παναθηναϊκός έχει αφήσει πίσω τη νίκη του επί του Ολυμπιακού στο κύπελλο, ενόψει της αναμέτρησης της Δευτέρας στο ΟΑΚΑ για το πρωτάθλημα.

Ραντούλιτσα: "Έχουμε ήδη ξεχάσει το παιχνίδι του κυπέλλου"
Ραντούλιτσα-Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός INTIME SPORTS

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κυριακάτικη εφημερίδα "Real News":

"Είναι ένας δύσκολος αγώνας απέναντι σε μια δυνατή ομάδα. Πολλοί θυμούνται ότι τους νικήσαμε πρόσφατα στο γήπεδό τους για το κύπελλο, όμως εμείς το έχουμε ήδη ξεχάσει γιατί η αγωνιστική περίοδος είναι τόσο μεγάλη και τόσο σκληρή ώστε δεν σου επιτρέπει να ζεις με τις αναμνήσεις. Άλλωστε, αμέσως μετά τον αγώνα κυπέλλου έπρεπε να συγκεντρωθούμε στον αγώνα με τον Άρη και ακολούθως σ΄ αυτόν με την Λοκομοτίβ.

Έτσι έχουν τα πράγματα, πρέπει να πηγαίνουμε βήμα-βήμα και να εξετάζουμε την κάθε αναμέτρηση ξεχωριστά. Σεβόμαστε όλους τους αντιπάλους και προσεγγίζουμε τον αγώνα με τον Ολυμπιακό με την απαραίτητη σοβαρότητα, έχοντας κατά νου ότι θα είναι μια δύσκολη υποχρέωση. Όμως, εμπιστεύομαι την ομάδα μου και τους συμπαίκτες μου.

Κάθε αγώνας, όπως είπα, είναι διαφορετικός και σίγουρα για εμάς είναι πολύ σημαντικό ότι θα έχουμε στο πλευρό μας τους φίλους μας. Ανυπομονώ να παίξω και πάλι μπροστά τους, πήρα μια πρώτη γεύση σε εκείνη την υπέροχη βραδιά κόντρα στην Παρτιζάν και θέλω να τους ευχαριστήσω για τη μεγάλη τους υποστήριξη. Η παρουσία τους στο ξενοδοχείο πριν και μετά τον αγώνα με τον Ολυμπιακό ήταν συγκλονιστική, έδειξαν πόσο μας αγαπάνε και το βέβαιο είναι ότι όλοι μαζί ενωμένοι μπορούμε να πετύχουμε πολλά".

News 24/7

24MEDIA NETWORK