Ραντούλιτσα: "Οι τίτλοι και η ιστορία μιλούν από μόνα τους"

Τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Παναθηναϊκού έκανε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ ο Μίροσλαβ Ραντούλιτσα, ο οποίος προτίμησε να αφήσει "τους τίτλους και την ιστορία να μιλήσουν".

Ο 27χρονος σέντερ, η απόκτηση του οποίου ανακοινώθηκε το πρωί του Σαββάτου, δεν έκρυψε τη χαρά του για την τροπή που πήραν οι συζητήσεις με τον Παναθηναϊκό.

"Είμαι περήφανος που υπέγραψα σε μια τόσο μεγάλη ομάδα, με τεράστια ιστορία. Είμαι ευτυχισμένος που πλέον ανήκω σε μια από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ευρώπη", είπε αρχικά ο Σέρβος σέντερ στο paobc.gr.

Και προσέθεσε: "Για τον Παναθηναϊκό δεν έχεις και πολλά να πεις. Οι τίτλοι και η ιστορία μιλούν από μόνα τους. Πρόκειται για μια τεράστια ομάδα και το ξέρουν όλοι. Άλλωστε μεγάλοι παίκτες, όπως ο Διαμαντίδης που τον ξέρει όλος ο κόσμος έχουν πρωταγωνιστήσει σ’ αυτή την ιστορία. Επίσης γνωρίζω και τον Καλάθη".

Καταλήγοντας ο Μίροσλαβ Ραντούλιτσα υπογράμμισε: "Θέλω να φέρω δύναμη κοντά στο καλάθι. Κυρίως όμως σωστή συμπεριφορά και να είμαι ο ιδανικός συμπαίκτης ώστε η ομάδα να πετύχει τους στόχους της".

Διαβάστε ακόμη:

Επίσημο: Ο Ραντούλιτσα στον Παναθηναϊκό!