Ραντούλιτσα: "Οι τίτλοι και η ιστορία μιλούν από μόνα τους"

Τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Παναθηναϊκού έκανε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ ο Μίροσλαβ Ραντούλιτσα, ο οποίος προτίμησε να αφήσει "τους τίτλους και την ιστορία να μιλήσουν".

Ραντούλιτσα: "Οι τίτλοι και η ιστορία μιλούν από μόνα τους"

Ο 27χρονος σέντερ, η απόκτηση του οποίου ανακοινώθηκε το πρωί του Σαββάτου, δεν έκρυψε τη χαρά του για την τροπή που πήραν οι συζητήσεις με τον Παναθηναϊκό .

"Είμαι περήφανος που υπέγραψα σε μια τόσο μεγάλη ομάδα, με τεράστια ιστορία. Είμαι ευτυχισμένος που πλέον ανήκω σε μια από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ευρώπη", είπε αρχικά ο Σέρβος σέντερ στο paobc.gr.

Και προσέθεσε: "Για τον Παναθηναϊκό δεν έχεις και πολλά να πεις. Οι τίτλοι και η ιστορία μιλούν από μόνα τους. Πρόκειται για μια τεράστια ομάδα και το ξέρουν όλοι. Άλλωστε μεγάλοι παίκτες, όπως ο Διαμαντίδης που τον ξέρει όλος ο κόσμος έχουν πρωταγωνιστήσει σ’ αυτή την ιστορία. Επίσης γνωρίζω και τον Καλάθη".

Καταλήγοντας ο Μίροσλαβ Ραντούλιτσα υπογράμμισε: "Θέλω να φέρω δύναμη κοντά στο καλάθι. Κυρίως όμως σωστή συμπεριφορά και να είμαι ο ιδανικός συμπαίκτης ώστε η ομάδα να πετύχει τους στόχους της".

Διαβάστε ακόμη:

Επίσημο: Ο Ραντούλιτσα στον Παναθηναϊκό!

News 24/7

24MEDIA NETWORK