Ρελάνς για Λάσμε: 1.000.000 η Γαλατάσαραϊ

Η Γαλατάσαραϊ... παρεμβάλλεται στην επιστροφή Στεφάν Λάσμε στον Παναθηναϊκό με μία μεγάλη πρόταση.

Ρελάνς για Λάσμε: 1.000.000 η Γαλατάσαραϊ
Λάσμε Παναθηναϊκός INTIME SPORTS

Σε σίριαλ τείνει να εξελιχθεί η εύρεση επόμενου σταθμού στην καριέρα του Στεφάν Λάσμε, αφού η Γαλατάσαραϊ προσπαθεί να ανακόψει την επιστροφή του στον Παναθηναϊκό, με νέα, αξιόλογη οικονομική προσφορά.

Τα δεδομένα της Τετάρτης ήθελαν τους "πράσινους" να πλησιάζουν πολύ στον Γκαμπονέζο σέντερ, μετά από το "ναυάγιο" στις διαπραγματεύσεις για τον Νίκολα Μιλουτίνοφ της Παρτιζάν.

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς ήθελε τον συμπατριώτη του να σχηματίσει δίδυμο "πύργων" με τον Μίροσλαβ Ραντούλιτσα και τον Γιώργο Παπαπάγιαννη από πίσω να συνεπικουρεί, ωστόσο τα δεδομένα άλλαξαν μετά από τη στάση του παίκτη της Παρτιζάν και στο παιχνίδι επέστρεψε ο Λάσμε.

Οι εναλλακτικές δεν "καρποφόρησαν"

Ο 32χρονος, όμως, δεν έριχνε το κασέ του κάτω από τις 800.000 ευρώ ετησίως, με συνέπεια οι "πράσινοι" να εξετάζουν άλλες προτάσεις, όπως του Άλεξ Τάιους. Ο τελευταίος υπέγραψε στην Αναντολού Εφές, με συνέπεια το "τριφύλλι" να θέσει πάλι επί τάπητος την περίπτωση Λάσμε.

Οι δύο πλευρές συζήτησαν, ήρθαν πιο κοντά και έμοιαζαν έτοιμες να δώσουν τα χέρια. Η Γαλατάσαραϊ, όμως, δεν είχε πει την τελευταία λέξη.

Η... παρεμβολή των Τούρκων

Οι Τούρκοι προσέφεραν συμβόλαιο ύψους 1.000.000 ευρώ τον χρόνο στον Λάσμε, με συνέπεια να φέρουν τα πάνω κάτω.

Η προσφορά του Παναθηναϊκού δεν ξεπερνάει τις 700.000 ευρώ τον χρόνο, με προοπτική διετούς συμβολαίου. Ο παίκτης ικανοποιείται από αυτά τα χρήματα, αφού επιθυμεί να επιστρέψει στα γνώριμα ελληνικά λημέρια όπου εκτόξευσε την καριέρα του μεταξύ 2012-2014.

Το... αγκάθι για τον Παναθηναϊκό έγκειται στον μάνατζερ του Λάσμε, ο οποίος δείχνει να προτιμάει την προσφορά της Γαλατάσαραϊ, με συνέπεια τη δεδομένη στιγμή τα πάντα να είναι ρευστά.

Ο... παράλληλος δρόμος του Γκριν

Την ίδια στιγμή, πάντως, η τουρκική ομάδα κινήθηκε για ακόμα έναν... Λάσμε. Ο λόγος για τον 29χρονο Αμερικανό Κάλεμπ Γκριν της Μάλαγα, ο οποίος έχει ύψος 2,03μ, όπως και ο Γκαμπονέζος και παρότι πιο βαρύς, αγωνίζεται στη θέση "4".

Οι διαπραγματεύσεις ήταν προχωρημένες και έφτασαν σε υπογραφές το μεσημέρι της Πέμπτης.

Διαβάστε ακόμη

Αλλαγή δεδομένων: πάει για Λάσμε ο Παναθηναϊκός!

News 24/7

24MEDIA NETWORK