Σοκ στον Παναθηναϊκό με Τζέιμς!

Χειρότερα δεν μπορούσαν να γίνουν τα πράγματα για τον Αργύρη Πεδουλάκη, αφού τραυματίστηκε στο χέρι ο Μάικ Τζέιμς! Χειρουργείο για τον Αμερικάνο γκαρντ που μπορεί να μείνει ακόμα και δύο μήνες έξω!

Σοκ στον Παναθηναϊκό με Τζέιμς!

Νοκ άουτ για τον Παναθηναϊκό ο Μάικ Τζέιμς! Το Σάββατο ο Αμερικάνος γκαρντ υπέστη βαθύ θλαστικό τραύμα στο αντιβράχιο του δεξιού του χεριού και άμεσα υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση προκειμένου ν' αποκατασταθεί η ζημιά.

Το ακριβές διάστημα της αποθεραπείας θα εκτιμηθεί την Κυριακή, εκτιμάται ωστόσο πως θ' απουσιάσει για περίπου δύο μήνες!

Πλέον, Αργύρης Πεδουλάκης αναμένεται να προχωρήσει άμεσα σε αλλαγή που θα φέρει τον Τζέιμς Φελντέιν στο ρόστερ του ελληνικού πρωταθλήματος. Ούτως ή άλλως οι λύσεις των "πράσινων" στην περιφέρεια ήταν περιορισμένες.

Κοινωνία ΔΙΑΛΟΓΟΙ ΦΩΤΙΑ

Κάθειρξη 8 ετών για πλαστό απολυτήριο. Πυρ και μανία η έδρα του δικαστηρίου

Αντιμέτωπη με τις επιπλήξεις του δικαστηρίου βρέθηκε η κατηγορούμενη υπάλληλος Δημοσίου. "Είχα ανάγκη τα χρήματα" είπε η 55χρονη, συνταξιούχος σήμερα, που παρέδωσε πλαστό πτυχίο και ζημίωσε έτσι κατά 176.000€ το κράτος. "Άνθρωποι με πτυχία τυλίγουν σουβλάκια" είπε ο εισαγγελέας

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ