Στη λίστα του Τζόρτζεβιτς και ο Κρις Τζόνσον (VIDEO)

Την ώρα που ο Άλεξ Τάιους διάλεξε Εφές και ο Στεφάν Λάσμε είναι ακριβός, ο Παναθηναϊκός συνεχίζει την αναζήτηση του σέντερ που θα πλαισιώσει τον Μίροσλαβ Ραντούλιτσα. Ακόμα ένα όνομα ήρθε να προστεθεί στη λίστα.

Στη λίστα του Τζόρτζεβιτς και ο Κρις Τζόνσον (VIDEO)
Τζόνσον-Παναθηναϊκός

Ο λόγος για τον 30χρονο (17/07/1985), Κρις Τζόνσον, ο οποίος έχει ευρωπαϊκή εμπειρία έχοντας αγωνιστεί την περασμένη σεζόν στην Τουρκ Τέλεκομ. Ο Αμερικανός, ύψους 2.10, σέντερ έχει θητεία και στην Κίνα και προτάθηκε στην ομάδα του Σάσα Τζόρτζεβιτς, ο οποίος και τον εξετάζει.

Δεν μιλάμε για τίποτε άλλο πέραν από ενδιαφέρον τη δεδομένη χρονική στιγμή. Θεωρητικά ο Τζόνσον καλύπτει τα "θέλω" του τεχνικού του Παναθηναϊκού για σέντερ με ευκινησία και σουτ, αλλά όλα θα κριθούν τις επόμενες μέρες.

Ο Τζόνσον αγωνίστηκε για ένα χρόνο στην Κίνα, όπου είχε μέσο όρο 19 πόντους και 12 ριμπάουντ ανά αγώνα. Ο Αμερικανός έχει θητεία και στο NBA, έχοντας συνολικά 71 παιχνίδια στο κορυφαίο πρωτάθλημα σε ομάδες όπως οι Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς, Μπόστον Σέλτικς και Τίμπεργουλβς, με μέσο όρο 2.9 πόντους και 1.8 ριμπάουντ.

Η πρόταση σε Μεζρί

Αναφορικά με την περίπτωση του Σαλάχ Μεζρί, ο Παναθηναϊκός έχει κάνει πρόταση στον ύψους 2.17 Τυνήσιο σέντερ για δύο χρόνια, με οψιόν αγοράς από πλευράς τριφυλλιού. Ο Μεζρί, έχει μεγάλη θητεία στην Ισπανία, αφού έχει παίξει επί σειρά ετών σε Ρεάλ Μαδρίτης και Ομπραντόιρο. Ο 29χρονος σέντερ αποχώρησε το φετινό καλοκαίρι από τη Ρεάλ Μαδρίτης, μετά από δύο χρόνια παρουσίας στη "Βασίλισσα".

Διαβάστε ακόμα:

"Μαχαίρι" στις αποδοχές του Διαμαντίδη από τον Παναθηναϊκό

Ο Ραντούλιτσα σε μια διαφορετική συνέντευξη

News 24/7

24MEDIA NETWORK