Στην Αναντολού Εφές ο Τάιους

Ο Άλεξ Τάιους επέλεγε την Αναντολού Εφές και πλέον ο Παναθηναϊκός στρέφεται σε άλλες περιπτώσεις.

Το φλερτ του Άλεξ Τάιους με τον Παναθηναϊκό δεν καρποφόρησε και ο Αμερικανός θα συνεχίσει την καριέρα του στην Αναντολού Εφές.

Αυτό ανακοίνωσε ο μάνατζερ του παίκτη, Μίσκο Ραζνάτοβιτς, μέσω του λογαριασμού του στο twitter.

Οι "πράσινοι" είχαν επαφές με τον 27χρονο σέντερ που είχε λύσει το συμβόλαιό του με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ (αφού πρώτα έδωσε 150.000 ευρώ) και τον προόριζαν για παρτενέρ του Μίροσλαβ Ραντούλιτσα κάτω από το καλάθι, σε περίπτωση που δεν τα έβρισκαν με τον Στεφάν Λάσμε.

Οι αρχικές οικονομικές απαιτήσεις του ανέρχονταν σε 800.000 ευρώ, ωστόσο στη συνέχεια έριξε κάπως το κασέ του.

Παρ' όλα αυτά, η τουρκική ομάδα που επίσης τον ήθελε του κινήθηκε πιο αποφασιστικά για να τον αποκτήσει και εν τέλει απέσπασε το "ναι", όπως εξήγησε και ο μάνατζέρ του με το εξής tweet:

Αποστολή στη Χίο ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Ο μύλος του (αντι)προσφυγικού στη Χίο

Επεισόδια, ξυλοδαρμοί, τραμπουκισμοί, απειλές και μισαλλόδοξος λόγος δηλητηριάζουν τη χιώτικη κοινωνία, βρίσκοντας πρόσφορο έδαφος σε έναν πληθυσμό ταλαιπωρημένο από την κρατική απουσία και την διαχειριστική ανεπάρκεια του προσφυγικού και μεταναστευτικού ζητήματος στο νησί. Ποιοι βρίσκονται από πίσω, ποιος ο ρόλος της Χρυσής Αυγής και ποια η στάση του ορθόδοξου πολιτικού κόσμου. Διαβάστε το τρίτο μέρος της έρευνας του NEWS247 στη Χίο

 

Πρώτη Σελίδα