Στις 23/9 ο Παναθηναϊκός βραβεύει την ιστορία του

Ειδική εκδήλωση στις 23 Σεπτεμβρίου προς τιμήν πρώην και εν ενεργεία παικτών του, παικτών που σημάδεψαν ανεξίτηλα την ιστορία του Παναθηναϊκού κατά την τελευταία 25ετία, προγραμμάτισε η "πράσινη" ΚΑΕ σε μια πρωτοποριακή πρωτοβουλία.

Στις 23/9 ο Παναθηναϊκός βραβεύει την ιστορία του

Όπως ενημέρωσαν από το τριφύλλι "ο Δημήτρης Διαμαντίδης, ο Ντέγιαν Μποντιρόγκα, ο Φραγκίσκος Αλβέρτης, ο Αντώνης Φώτσης και ο Στόγιαν Βράνκοβιτς θα βρεθούν στο ΟΑΚΑ και θα βραβευτούν για τις τεράστιες υπηρεσίες που προσέφεραν αλλά κι εξακολουθούν να προσφέρουν στην ομάδα".

Την ίδια ημέρα θα διεξαχθεί και φιλικό με την Παρτιζάν και όσοι βρεθούν στο Ολυμπιακό Στάδιο θα έχουν την ευκαιρία να δουν εν δράση τον Σάσα Τζόρτζεβιτς και τους παίκτες του.

Παράλληλα θα λάβουν χώρα ξεχωριστά events, τα οποία θα ανακοινώνονται σταδιακά. "Οι φίλοι του Παναθηναϊκού θα πρέπει να «κρατήσουν» την ημερομηνία: Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2015…", συνέχισε το σχετικό κείμενο στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ.

Interviews ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μαρία Τσαγκαράκη, η Κρητικιά φιλόλογος που θέλουν όλοι να παντρευτούν

Προτάσεις γάμου σε Ελλάδα και εξωτερικό και ένα δημόσιο αίτημα στο 'Πάμε Πακέτο' από ένα ερωτοχτυπημένο σχεδιαστή για να κάνει τα παιδιά του. Ναι, η εστεμμένη Μαρία είναι φουλ κορίτσι για σπίτι.

Δικαιοσύνη ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ

Να φας έχεις, να πληρώσεις την τράπεζα δεν έχεις;

Παρά την αυστηροποίηση της νομοθεσίας και την επιβολή προστίμων 900.000 ευρώ, εταιρίες και δικηγορικά γραφεία φέρονται να κινούνται εκτός θεσμικού πλαισίου με όρους προσβολής της ανθρώπινης αξιοπρέπειας που θυμίζουν άλλες σκοτεινές εποχές... Το NEWS247 διερευνά τα αίτια και τις συνθήκες

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ