Στο χέρι του... Πάνκο η απόκτηση του Γκιστ

Το θέμα της απόκτησης του Τζέιμς Γκιστ από τον Παναθηναϊκό είναι τυπικό, όμως, δεν θα γίνει ποτέ πράξη, εάν δεν συμφωνήσει ο Άντι Πάνκο να λύσει το συμβόλαιό του με τους "πράσινους".

Στο χέρι του... Πάνκο η απόκτηση του Γκιστ

Οι 2 υποθέσεις είναι αλληλένδετες για πολλούς και διάφορους λόγους. Η Μάλαγα ψάχνει τρόπο να ξεφορτωθεί έναν ψηλό και να πάρει ένα 3άρι με σουτ που ταιριάζει πιο καλά στο ισπανικό μπάσκετ και γι' αυτό πρότεινε ακόμα και την άμεση ανταλλαγή των 2 παικτών.

Ο 26χρονος Γκιστ, από την πλευρά του, επιθυμεί να αποχωρήσει από τον Ανδαλουσία και να φορέσει τη φανέλα με το "τριφύλλι", θεωρώντας ότι ταιριάζει καλύτερα στο ελληνικό μπάσκετ.

Το πρόβλημα έγκειται στην αποδέσμευση του Πάνκο από τους "πράσινους", μιας κι ο παίκτης διαθέτει 2ετές συμβόλαιο και αξιώνει τουλάχιστον ένα μέρος του ώστε να αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό, ενώ έχει απορρίψει και το ενδεχόμενο της ανταλλαγής με τον Γκιστ.

Οι εμπλεκόμενες πλευρές αναζητούν φόρμουλα για τη λύση του συμβολαίου του MVP της ACB το 2011-2012 με τη φανέλα της Λαγκούν Άρο, την ώρα που τόσο η Μάλαγα, όσο και ο Γκιστ βρίσκονται stand by.

News 24/7

24MEDIA NETWORK