Συγκλονισμένος ο Βράνκοβιτς στο Contra.gr: "Ο Παύλος ήταν ένας σπουδαίος άνθρωπος"

Ο Στόγιαν Βράνκοβιτς είχε μία ξεχωριστή σχέση με τον Παύλο Γιαννακόπουλο. Από το Ζάγκρεμπ όπου βρίσκεται και λίγο πριν μπει στο αεροπλάνο για να έρθει στην Αθήνα για την κηδεία του εκλιπόντος ο θρύλος του Παναθηναϊκού μοιράζεται τις σκέψεις του με τους αναγνώστες του Contra.gr.

Συγκλονισμένος ο Βράνκοβιτς στο Contra.gr: "Ο Παύλος ήταν ένας σπουδαίος άνθρωπος"
Στόγιαν Βράνκοβιτς EUROKINISSI

Eίναι που είναι δύσκολος στα λόγια ο Στόγιαν Βράνκοβιτς, φανταστείτε το πόσο πολύπλοκο ήταν να βγουν κουβέντες από το στόμα του για τον Παύλο Γιαννακόπουλο. Η σχέση του εκλιπόντος με τον Κροάτη ψηλό ο οποίος έπαιξε στον Παναθηναϊκό από το 1992 έως το 1996 μπορεί να περιγραφεί ως σχέση πατέρα και γιου.

"Είμαι συγκλονισμένος από τα νέα" ψέλλισε στο Contra.gr o Στόικο ο οποίος βρίσκεται αυτό τον καιρό στο Ζάγκρεμπ. "Φίλη μου τηλεφώνησε το πρωί και μου είπε τα δυσάρεστα. Ο Παύλος Γιαννακόπουλος ήταν ένας μεγάλος παράγοντας του μπάσκετ, ένας πολύ καλός παράγοντας, μα πάνω απ' όλα ένας σπουδαίος άνθρωπος. Πραγματικά σπουδαίος. Θέλω να ευχηθώ κουράγιο στην οικογένεια".

Για να συνεχίσει: "Δεν θα τον ξεχάσω ποτέ. Στις νίκες ήταν πάντα εκεί για να γιορτάσει μαζί μας. Αλλά και στις ήττες ήταν πάντα εκεί για να μας δώσει κουράγιο. Σπάνιος! Δεν παραδινόταν και δεν εγκατέλειπε ποτέ τη μάχη, γι' αυτό και έχτισε έναν μεγάλο Παναθηναϊκό. Ηταν πάντα δίπλα μας, κοντά μας, σε ό,τι και αν χρειαστήκαμε".

"Περιμένω, εννοείται, να μάθω ημέρα και ώρα της κηδείας για να έρθω στην Αθήνα. Δεν μπορώ να λείψω. Καταλαβαίνετε..."

News 24/7

24MEDIA NETWORK