Συνάντηση Πεδουλάκη - Γιαννακόπουλου

Συνάντηση μεταξύ του Αργύρη Πεδουλάκη και του Δημήτρη Γιαννακόπουλου αναμένεται να υπάρξει ακόμη και σήμερα Τετάρτη (1/6), με τους δύο άνδρες να συζητούν το ενδεχόμενο συνέχισης της συνεργασίας τους.

Συνάντηση Πεδουλάκη - Γιαννακόπουλου

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος καλείται να τρέξει άμεσα τις εξελίξεις για την επόμενη μέρα του Παναθηναϊκού, κάτι που σημαίνει ότι οι κινήσεις που έχει προγραμματίσει για το μέλλον της ομάδας, θα πρέπει σιγά-σιγά να αρχίσουν να υλοποιούνται.

Στο πλαίσιο αυτό αναμένεται να υπάρξει συνάντηση... κορυφής στον Παναθηναϊκό, ακόμη και σήμερα Τετάρτη (1/6) μεταξύ του ισχυρού άνδρα της ομάδας και του Αργύρη Πεδουλάκης.

Οι δύο άνδρες θα τα βάλουν κάτω και θα αναλύσουν τα πλάνα τους για τη ομάδας. Ο Έλληνας κόουτς άλλωστε με την παρουσία του στην ομάδα το τελευταίο διάστημα, κατάφερε να διακρίνει αδυναμίες που πρέπει να διορθωθούν.

Την ίδια ίδια ώρα και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος γνωρίζει πολύ καλά τι έφταιξε φέτος και ξέρει τον τρόπο για να βελτιώσει τα δεδομένα. Η αίσθηση που υπάρχει για τη συνάντηση των δύο είναι ότι θα τα βρουν και ο Παναθηναϊκός θα πορευτεί με τον Αργύρη Πεδουλάκη τη νέα σεζόν, δίνοντας την ευκαιρία στον έμπειρο κόοουτς να βάλει τις δικές του... πινελιές στην ομάδα του "αύριο".

Από την άλλη, αν υπάρξει τόσο μεγάλη διάσταση απόψεων και δεν καταφέρουν να καταλήξουν σε συμφωνία, τότε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αναγκαστικά θα ψάξει να βρει άλλες λύσεις για τον πάγκο της ομάδας, με γνώμονα πάντως το καλό του Παναθηναϊκού και τον τρόπο που θα καταστήσει την ομάδα και πάλι κορυφαία στην Ευρώπη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ο Πεδουλάκης και οι άλλοι: Σάρας και "έρωτας" με Μπλατ

News 24/7

24MEDIA NETWORK