Συνεργάτης του Ιβάνοβιτς ο Μπεροκάλ

Οι δρόμοι του Ντούσκο Ιβάνοβιτς με τον Γιόζεπ Μαρία Μπεροκάλ σμίγουν και πάλι, καθώς μετά τη Μπαρτσελόνα θα συνεργαστούν και στον Παναθηναϊκό.

Συνεργάτης του Ιβάνοβιτς ο Μπεροκάλ

Ο Γιόζεπ Μαρία Μπεροκάλ μέσω της προσωπικής του ιστοσελίδας "coachberrocal.com" ανακοίνωσε πώς η επόμενη αγωνιστική περίοδο θα τον βρει στο πλευρό του Ντούσκο Ιβάνοβιτς στον πάγκο του Παναθηναϊκού.

Οι δύο άνδρες είχαν συνεργαστεί και πάλι την περίοδο που ο Ιβάνοβιτς ήταν προπονητής στην Μπαρτσελόνα. ο τεχνικός του "τριφυλλιού" είχε και τότε συνεργάτη τον Μπεροκάλ.

" Είμαι χαρούμενος που ανακοινώνω τη νέα μου δουλειά και τον προορισμό μου για την επόμενη σεζόν. Θα είμαι head assistant coach στον Παναθηναϊκό, όπου βρίσκεται ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς, με τον οποίο είχε δουλέψει στην Μπαρτσελόνα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Ντούσκο και το club που με εμπιστεύτηκε σε αυτό το σπουδαίο πρότζεκτ. Νιώθω τυχερός που γίνομαι μέλος ενός club με την παράδοση και την ιστορία του Παναθηναϊκού.

Η νέα μου δουλειά μου δίνει την ευκαιρία να ανακαλύψω μία νέα χώρα, ένα νέο πρωτάθλημα και να βρεθώ στο ανώτατο επίπεδο", ανέφερε μεταξύ άλλων ο Μπεροκάλ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK