Τα μέτρα ασφαλείας του 4ου τελικού

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός έδωσε στη δημοσιότητα πληροφορίες για τα εισιτήρια του τέταρτου τελικού αλλά και για τα μέτρα ασφαλείας.

Τα μέτρα ασφαλείας του 4ου τελικού

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός

Τα εισιτήρια της αναμέτρησης θα διατίθενται αύριο ως τις 4μ.μ. από τη θύρα 10 στο γήπεδο «Απόστολος Νικολαϊδης» και από τις 3μ.μ. στο ΟΑΚΑ. Τα εισιτήρια από το PAO SHOP (Εμπορικό Κέντρο «Καμάρες», Χαρ. Τρικούπη 127, Ν. Ερυθραία) θα διατίθενται ως τις 2μ.μ.

Υπενθυμίζουμε ότι θα ισχύσουν τα μέτρα ασφαλείας που ίσχυσαν και στον δεύτερο τελικό των play offs. Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ενημερώνει τους φιλάθλους της ομάδας που θα προσέλθουν στο γήπεδο, πως θα πραγματοποιηθεί αυστηρός και εξονυχιστικός έλεγχος σε όλους, ο οποίος θα ολοκληρωθεί στον απαιτούμενο χρόνο. Για το λόγο αυτό οι φίλαθλοι θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει την προσέλευση τους μισή ώρα πριν από το τζάμπολ του αγώνα.

Επίσης, δεν θα επιτραπεί σε κανέναν ούτε καν η προσέγγιση στο γήπεδο, αν δεν διαθέτει εισιτήριο, ενώ απαγορεύεται αυστηρά η πρόσβαση σε αυτό ατόμων που βρίσκονται σε κατάσταση μέθης ή υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών. Απαγορεύεται η μεταφορά στις αθλητικές εγκαταστάσεις από τους φιλάθλους οποιουδήποτε αντικείμενου (τσάντα, σακίδιο, φωτογραφική μηχανή, πανό, κέρματα, αναπτήρας κ.λ.π.), το οποίο και θα κρατείται κατά την είσοδο στις εξέδρες. Οι θύρες θα ανοίξουν στις 16:00. Όσοι έχουν προμηθευτεί εισιτήρια για τη θύρα 54, θα εισέλθουν στο γήπεδο από τη θύρα 40.

News 24/7

24MEDIA NETWORK