Τα μπασκετικά σχόλια Γιαννακόπουλου προκάλεσαν...προβληματισμό

Οι εξελίξεις στον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό δεν βρίσκονται και στην καλύτερη κάμπη τους. Ωστόσο και στο μπάσκετ ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος... θόλωσε τα νερά όσον αφορά το δικό του "πράσινο" μέλλον στην ΚΑΕ.

Η διαδικτυακή κουβέντα που είχε ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος την ώρα του φιλικού με την Εφές το βράδυ της Παρασκευής (22/9) φούντωσε τα σενάρια περί αποχώρησης του από τη διοίκηση των "πράσινων".

Στον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό το μέλλον είναι... μυστήριο, μυστήριο όμως είναι και στο μπάσκετ γιατί ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος σε συζήτηση που είχε με οπαδό στο instagram μπέρδεψε τα πράγματα και για τα διοικητικά του εξάστερου.

Συγκεκριμένα, όταν ένας οπαδός έγραψε ότι Δημήτρης Γιαννακόπουλος θα φύγει από το μπάσκετ μόλις τελειώσει η σεζόν, ο πρόεδρος της ΚΑΕ απάντησε αλλά χωρίς να ξεκαθαρίσει ακριβώς το τι μέλλει γενέσθαι αναφέροντας:

Στη συνέχεια ο Γιαννακόπουλος έγραψε κι αυτό:

Ερμηνεία ξεκάθαρη δεν μπορεί να δοθεί στις σκέψεις που αποτύπωσε γραπτώς ο επικεφαλής της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, ωστόσο και παλαιότερα, πριν ξεκινήσουν οι συζητήσεις με τον Γιάννη Αλαφούζο είχε αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο της αποχώρησης από το μπάσκετ.