Τα "τρελά" κατορθώματα του Όγκαστ σ' ένα VIDEO

Όσοι δεν είχαν την τύχη να δουν τον Ζακ Όγκαστ αγωνιζόμενο, ας πάρουν μια μικρή γεύση απ' όσα έκανε στο παιχνίδι με τους Σπερς. Πληθωρική αν μη τι άλλο η παρουσία του Ελληνοαμερικάνου σέντερ.

Miami Heat's Zach Auguste, right, and Indiana Pacers' T.J. Leaf go after a rebound during the second half of an NBA summer league basketball game, Monday, July 3, 2017, in Orlando, Fla. (AP Photo/John Raoux)
Miami Heat's Zach Auguste, right, and Indiana Pacers' T.J. Leaf go after a rebound during the second half of an NBA summer league basketball game, Monday, July 3, 2017, in Orlando, Fla. (AP Photo/John Raoux) AP

Ο Ζακ Όγκαστ έχει υπογράψει και ανακοινωθεί από τον Παναθηναϊκό. Ταυτόχρονα όμως κυνηγάει το όνειρο να παίξει στο ΝΒΑ. Στη σύμβαση με τους "πράσινους" υπάρχει η δικλείδα για τις ΗΠΑ και όσο πηγαίνει καλά, τόσο θ' αυξάνονται οι πιθανότητές του να βρεθεί ομάδα που θα του προσφέρει εγγυημένη θέση στο ρόστερ της.

Οι 17 πόντοι και τα 9 ριμπάουντ στη νίκη των Χιτ επί των Σπερς στο σάμερ λιγκ είναι μόνο αριθμοί, αν δεν συνοδεύονται από εικόνα.

Αφού δεις το VIDEO, θα καταλάβεις πως ο ομογενής σέντερ μπορεί να κάνει πολλά πράγματα στο παρκέ. Όπως να παίρνει καλές θέσεις, να πηδάει στα επιθετικά ριμπάουντ, να τελειώνει καρφώνοντας συνεργασίες πλάγιου πικ εν ρολ, να παίζει πολύ με πρόσωπο κινούμενος απ' έξω προς τα μέσα, ακόμη και να κατεβάζει με στιλ την μπάλα.

Όχι και λίγα για ένα παιδί που έχει μόνο ένα χρόνο επαγγελματικής καριέρας στην πλάτη.

AP Photo/John Raoux

News 24/7

24MEDIA NETWORK