Τέλος ο Λάσμε για Παναθηναϊκό, ποιος όρος χάλασε τη συμφωνία

Αρνητική εξέλιξη φαίνεται πως έχουμε στην περίπτωση Λάσμε για τον Παναθηναϊκό. Ο Στεφάν Λάσμε αρνήθηκε την πρόταση των Κυπελλούχων Ελλάδας και όλα δείχνουν πως καταλήγει στην Γαλατά.

Τέλος ο Λάσμε για Παναθηναϊκό, ποιος όρος χάλασε τη συμφωνία

Δεν ευδοκίμησε η επιστροφή του Στεφάν Λάσμε στον Παναθηναϊκό. Οι "πράσινοι" έκαναν ό,τι καλύτερο μπορούσαν για να φέρουν τον Γκαμπονέζο σέντερ στην ομάδα και να την ενισχύσουν κι άλλο στη θέση "5", όλα έδειχναν ότι θα υπάρξει συμφωνία, αλλά ένας όρος του Παναθηναϊκού που δεν αποδέχθηκε ο 33χρονος σέντερ, χάλασε τη δουλειά.

Ο όρος που αρνήθηκε

Ο Λάσμε είχε αποδεχθεί την οικονομική προσφορά του τριφυλλιού, που του έδινε διετές συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές 700.000 ευρώ. Ο παίκτης ήθελε να επιστρέψει στην Ελλάδα , αλλά το θέμα δεν προχώρησε. Σύμφωνα με τον Παναθηναϊκό, η ομάδα ήθελε όρο στο συμβόλαιο πως αν πιαστεί θετικός σε χρήση απαγορευμένων ουσιών, να τιμωρηθεί βάσει του εσωτερικού κανονισμού. Αυτό, όπως καταλαβαίνετε, έγινε γιατί το πάθημα με Γκιστ έγινε μάθημα. Ο Λάσμε, όμως, αρνήθηκε και έλαβε τέλος η περίπτωσή του για το τριφύλλι, που αναζητά πλέον αλλού για την ενίσχυση στη θέση "5".

Η περίπτωση Μιλουτίνοφ

Από τη στιγμή που φαίνεται πως "ναυαγεί" η περίπτωση Λάσμε, ο Παναθηναϊκός θα κάνει μια τελευταία κίνηση για τον Νίκολα Μιλουτίνοφ. Συγκεκριμένα, ο Σάσα Τζόρτζεβιτς θα μιλήσει ο ίδιος με τον 20χρονο σέντερ και θα του θέσει σφιχτή διορία για να απαντήσει. Αν θα επιλέξει, δηλαδή, Παναθηναϊκό ή Ολυμπιακό, αφού όπως πρώτο αποκάλυψε το Contra.gr, οι πρωταθλητές Ελλάδας κινούνται για τον παίκτη. Ο Παναθηναϊκός του προσφέρει διετές συμβόλαιο (1+1) με option την περίπτωση να προκύψει κάτι από ΝΒΑ (όπως έγινε δηλαδή με την περίπτωση του Ραντούλιτσα), ενώ ο Ολυμπιακός προσφέρει στον Μιλουτίνοφ τριετές.

Διαβάστε ακόμα:

Αλλαγή δεδομένων: πάει για Λάσμε ο Παναθηναϊκός

Ρελάνς της Γαλατά για Λάσμε

Έστειλε το συμβόλαιο στον Λάσμε

Απαντά ο Λάσμε, θέλει Παναθηναϊκό

News 24/7

24MEDIA NETWORK