Θέλει Παναθηναϊκό ο Λάσμε, απαντά από ώρα σε ώρα

Προς το τέλος του οδεύει το σίριαλ με την περίπτωση του Στέφαν Λάσμε και τον Παναθηναϊκό.

Θέλει Παναθηναϊκό ο Λάσμε, απαντά από ώρα σε ώρα
Λάσμε Παναθηναϊκός INTIME SPORTS

Σύμφωνα με πληροφορίες, τούτη τη στιγμή φαντάζει το πιθανότερο να δούμε με την "πράσινη" φανέλα τον 33χρονο σέντερ, αφού είναι πιθανό να επιστρέψει υπογεγραμμένο το συμβόλαιο που του έχει στείλει ο Παναθηναϊκός, κάτι που αποκάλυψε την Πέμπτη το Contra.gr.

Η απάντηση του Λάσμε στον Παναθηναϊκό αναμένεται από ώρα σε ώρα (ο παίκτης έχει διορία από τους "πράσινους" μέχρι το Σάββατο, αλλά όλα δείχνουν πως θα απαντήσει νωρίτερα). Ο σέντερ από τη Γκαμπόν φαίνεται πως δεν έχει πεισθεί από τη πρόταση της Γαλατά, ενώ το γεγονός ότι θέλει να επιστρέψει στην Ελλάδα για τον Παναθηναϊκό, γεμίζει πολλές ελπίδες τους ανθρώπους του Κυπελλούχου Ελλάδας για θετική κατάληξη της υπόθεσης.

Αξίζει να σημειωθεί, πως η Γαλατά πιέζει την πλευρά του Λάσμε, αφού το πρωί της Παρασκευής έστειλε εκ νέου στον εκπρόσωπό του την προσφορά. Δηλαδή, διετές συμβόλαιο με 1 εκατομμύριο ευρώ ετήσιες απολαβές.

Η περίπτωση Μιλουτίνοφ

Αν "ναυαγήσει" οριστικά η περίπτωση Λάσμε, ο Παναθηναϊκός θα κάνει μια τελευταία κίνηση για τον Νίκολα Μιλουτίνοφ. Συγκεκριμένα, ο Σάσα Τζόρτζεβιτς θα μιλήσει ο ίδιος με τον 20χρονο σέντερ και θα του θέσει σφιχτή διορία για να απαντήσει. Αν θα επιλέξει, δηλαδή, Παναθηναϊκό ή Ολυμπιακό, αφού όπως πρώτο αποκάλυψε το Contra.gr, οι πρωταθλητές Ελλάδας κινούνται για τον παίκτη. Ο Παναθηναϊκός του προσφέρει διετές συμβόλαιο (1+1) με option την περίπτωση να προκύψει κάτι από ΝΒΑ (όπως έγινε δηλαδή με την περίπτωση του Ραντούλιτσα), ενώ ο Ολυμπιακός προσφέρει στον Μιλουτίνοφ τριετές.

Διαβάστε ακόμα:

Αλλαγή δεδομένων: πάει για Λάσμε ο Παναθηναϊκός

Ρελάνς της Γαλατά για Λάσμε

Έστειλε το συμβόλαιο στον Λάσμε

News 24/7

24MEDIA NETWORK