Τι γίνεται με Μιλουτίνοφ, το φλερτ με Ιβκοβιτς και ο Τάιους

Την ώρα που ουσιαστικά μετράμε αντίστροφα για την ανακοίνωση της απόκτησης του Μίροσλαβ Ραντούλιτσα, ο Παναθηναϊκός συνεχίζει να παλεύει για την περίπτωση του Νίκολα Μιλουτίνοφ.

Τι γίνεται με Μιλουτίνοφ, το φλερτ με Ιβκοβιτς και ο Τάιους
Μιλουτίνοφ Παρτιζάν

Όπως είναι γνωστό, θέληση του Σάσα Τζόρτζεβιτς είναι να πάρει πακέτο τους δύο Σέρβους για τη θέση των ψηλών, ο 20χρονος θέλει να έρθει στον Παναθηναϊκό, αλλά το οικονομικό κομμάτι είναι αυτό που φρενάρει μέχρι στιγμής το θέμα, αφού οι απαιτήσεις κρίνονται από τους "πράσινους" ως υπερβολικές. Τουλάχιστον προς το παρόν.

Το θέμα, όμως, δεν είναι μόνο αυτό, αλλά και το γεγονός πως η Εφές του Ντούσαν Ιβκοβιτς φαίνεται πως έχει μπει στο παιχνίδι της διεκδίκησής του. Οι Τούρκοι μιλούν με την Παρτιζάν για τον Μιλουτίνοφ και όπως λέει σε αυτές τις περιπτώσεις ο θυμόσοφος λαός, "όταν ο δάσκαλος θέλει, ο μαθητής κάνει πίσω". Όπου δάσκαλος ο Ντούντα και όπου μαθητής ο Τζόρτζεβιτς. Πάντως, η Εφές δεν δείχνει διατεθειμένη να καλύψει τα οικονομικά "θέλω" της Παρτιζάν και δεν δίνει πάνω από 300.000 δολάρια.

Αν ναυαγήσει οριστικά του Μιλουτίνοφ, τότε και μόνο τότε ο Παναθηναϊκός θα κινηθεί για την απόκτηση Αμερικανού. Οσον αφορά στον Αλεξ Τάιους η αλήθεια είναι ότι έχει προταθεί και εξετάζεται από τους Κυπελλούχους Ελλάδας, αλλά τίποτα παραπάνω. Ο 27χρονος σέντερ έχει συμβόλαιο με τη Μακάμπι για 2+1 χρόνια (παίζει ήδη δύο σεζόν) και δεν θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στην "ομάδα του λαού".

News 24/7

24MEDIA NETWORK