Το backstage της κορυφαίας διαφήμισης του Stoiximan.gr με τους παίκτες του Παναθηναϊκού

Οι μπασκετμπολίστες του Παναθηναϊκού πρωταγωνιστούν στο νέο τηλεοπτικό σποτ της κορυφαίας στοιχηματικής εταιρείας Stoiximan.gr με τίτλο "Οι Κορυφές". Δείτε PHOTOS από τα παρασκήνια, με τους παίκτες του "τριφυλλιού" να το διασκεδάζουν ιδιαίτερα.

Το backstage της κορυφαίας διαφήμισης του Stoiximan.gr με τους παίκτες του Παναθηναϊκού

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού χρειάστηκε να ανέβουν... βουνά για το νέο τηλεοπτικό σποτ της κορυφαίας στοιχηματικής εταιρείας, Stoiximan.gr, στο οποίον και πρωταγωνιστούν.

Παρόλα αυτά, οι "πράσινοι" φαίνεται πως απόλαυσαν αυτή την ξεχωριστή εμπειρία, αν κρίνουμε από τις PHOTOS που είδαν το φως της δημοσιότητας από τα backstage της διαφήμισης.

Δείτε τις PHOTOS:

Δείτε τη διαφήμιση:

 

Νέα Δημοκρατία ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Σε δύσκολη θέση φέρνει τη ΝΔ ο Άδωνις Γεωργιάδης

Δεν ασπαζόμαστε τέτοιες απόψεις λένε συνεργάτες του κ. Μητσοτάκη. Διευκρινίσεις έδωσε ο ίδιος ο Γεωργιάδης για τα όσα είπε περί φυλακίσεων των κομμουνιστών, ενώ η Πειραιώς απέφυγε να τοποθετηθεί δημοσίως παρά το γεγονός ότι προκλήθηκε από ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ

Πολιτική ΣΤΟΠ ΣΤΑ ΕΡΓΑ

Πώς ο νόμος Σπίρτζη "πάγωσε" την Ελλάδα

Γραφειοκρατική νοοτροπία, ανικανότητα και αδράνεια της κεντρικής διοίκησης ή σκόπιμες καθυστερήσεις που πατούν πάνω σε κενά και παραλήψεις του νόμου; Πως ο ν. 4412 του υπουργείου Υποδομών έχει «παγώσει» δημόσια έργα εκατοντάδων εκατομμυρίων και πως προσπαθεί να ανταπεξέλθει η τοπική αυτοδιοίκηση

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ