Το "ευχαριστώ" της ΚΑΕ Παναθηναϊκός στον Stoiximan.gr

Μέσω επιστολής της που αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ευχαρίστησε την Stoiximan.gr για την άριστη συνεργασία των δύο πλευρών την τελευταία διετία.

Το "ευχαριστώ" της ΚΑΕ Παναθηναϊκός στον Stoiximan.gr
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Μετά από δύο χρόνια συνεργασίας, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός και ο Stoiximan.gr θα ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους και το "τριφύλλι" θέλησε μέσω επιστολής του να ευχαριστήσει τη στοιχηματική εταιρία.

"Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός, μέσω του Διευθύνοντος Συμβούλου της, Παναγιώτη Τριαντόπουλου, απέστειλε επιστολή στη STOIXIMAN.GR ευχαριστώντας τη για την άριστη συνεργασία που είχαν τα δύο τελευταία χρόνια.

Αναλυτικά η επιστολή:

"ΠΡΟΣ: STOIXIMAN.GR

Αγαπητέ κύριε Σπανουδάκη,

Εκ μέρους της ΚΑΕ Παναθηναϊκός θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την εταιρία STOIXIMAN.GR, το Μεγάλο Χορηγό της ομάδος μας τα δύο τελευταία έτη, για την αγαστή συνεργασία που αναπτύξαμε και την αμέριστη στήριξη της από όλους τους εμπλεκόμενους. Τα δυο αυτά χρόνια επισφραγίστηκαν από δράσεις επιτομή για τα Ελληνικά αθλητικά δεδομένα, πλαισιωμένες πάντα από τους κοινούς μας στόχους και φιλοσοφία.

Αποτέλεσε τιμή για την ΚΑΕ Παναθηναϊκός που επιλέξατε την ομάδα μας για την πρώτη μεγάλη σας συνεργασία, η οποία αποτέλεσε και τον προπομπό του σημαντικού χορηγικού προγράμματος που αναπτύξατε τα επόμενα χρόνια.

Τα αποτελέσματα των ενεργειών και κοινών δράσεων που αναπτύξαμε, εντός και εκτός του αγωνιστικού χώρου, αποτυπώθηκαν μόνο θετικά τόσο στη συνείδηση των φιλάθλων μας όσο και του ευρύτερου κοινού που ασχολείται με τον αθλητισμό.

Τέλος, θέλουμε να ευχηθούμε στην STOIXIMAN.GR να συνεχίσει να πρωτοπορεί, να καινοτομεί και να διευρύνει τους ορίζοντες της, ως ένας σημαντικός υποστηρικτής και αρωγός του Ελληνικού Αθλητισμού και προσβλέπουμε σε μια νέα συνεργασία στο μέλλον.

Με εκτίμηση,

Για την ΚΑΕ Παναθηναϊκός

Παναγιώτης Τριαντόπουλος

Διευθύνων Σύμβουλος".

News 24/7

24MEDIA NETWORK