Το παρασκήνιο της μεταγραφής του Ραντούλιτσα στον Παναθηναϊκό

Ο Μίροσλαβ Ραντούλιτσα είναι το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού και το Contra.gr σας παρουσιάζει το παρασκήνιο της υπόθεσης.

Το παρασκήνιο της μεταγραφής του Ραντούλιτσα στον Παναθηναϊκό

Δεν το λες και σίριαλ, αλλά σίγουρα για κάποιο χρονικό διάστημα απασχόλησε τη μεταγραφική επικαιρότητα του Παναθηναϊκού. Ο Μίροσλαβ Ραντούλιτσα, περί ου ο λόγος, συμφώνησε με τους "πράσινους" -για συμβόλαιο 2 ετών- και αν μη τι άλλο σε αυτό έπαιξε σημαντικό ρόλο ο Σάσα Tζόρτζεβιτς που ανέλαβε επί προσωπικού το θέμα.

Ο 27χρονος Σέρβος σέντερ αναζητούσε κάτι στο ΝΒΑ, αλλά δεν βρήκε αυτό που έψαχνε. Έτσι, η... μόνη λύση ήταν ο Παναθηναϊκός. Γύρισε εσπευσμένα από τις ΗΠΑ στο Βελιγράδι και ουσιαστικά δρομολογήθηκε η συμφωνία με τους Κυπελλούχους Ελλάδας για τα επόμενα δύο χρόνια.

Το πήρε πάνω του

Ο Τζόρτζεβιτς... μιμήθηκε τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ο οποίος ουσιαστικά ανέλαβε ο ίδιος την περίπτωση Σλούκα για να τον πείσει να πάει στη Φενέρ. Κάπως έτσι έπραξε και ο Σάσα, ο οποίος συναντήθηκε δύο φορές με τον Ραντούλιτσα όταν αυτός επέστρεψε από την Αμερική και αφού του ανέλυσε το πλάνο του για την ομάδα και τη νέα σεζόν, τον έπεισε να φορέσει τη φανέλα με το τριφύλλι.

Το παρασκήνιο της μεταγραφής του Ραντούλιτσα στον Παναθηναϊκό
Ραντούλιτσα

Tην Τετάρτη είχαμε το τελευταίο κεφάλαιο και το happy end, αφού ο παίκτης είπε το "ναι" πριν την πρώτη συγκέντρωση της εθνικής Σερβίας ενόψει Ευρωμπάσκετ.

Το όνειρο του ΝΒΑ

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ραντούλιτσα ήταν ο μεγάλος στόχος, η πρώτη επιλογή του Τζόρτζεβιτς για τη θέση του ψηλού στον Παναθηναϊκό που χτίζει. Γι' αυτό και κινήθηκαν μεθοδικά και συνάμα με απόλυτη μυστικότητα, αφού για τον Σέρβο είχαν δείξει ζωηρό ενδιαφέρον τόσο η Αρμάνι όσο και η Μακάμπι Τελ Αβίβ. Ο Παναθηναϊκός του είχε κάνει εδώ και περίπου 10 μέρες μία άκρως ελκυστική πρόταση για συνεργασία και τελικά κατάφερε να τον κάνει δικό του, κάτι που θα επισημοποιηθεί σύντομα.

Το συμβόλαιό του

Οσον αφορά στο συμβόλαιό του, αναφέραμε πιο πάνω ότι θα είναι διετούς διάρκειας. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι πολύ πιθανό να είναι 1+1 κι αυτό λόγο ΝΒΑ. Βλέπετε, ο Ραντούλιτσα δεν έχει εγκαταλείψει το όνειρο για την άλλη άκρη του Ατλαντικού και προφανώς θέλει σπαστό συμβόλαιο για το ενδεχόμενο να προκύψει του χρόνου κάτι καλό από εκεί.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως οι δύο πλευρές δεν έχουν επιβεβαιώσει τη συμφωνία. Είναι χαρακτηριστικό πως οι δημοσιογράφοι ρώτησαν τον παίκτη στο περιθώριο της πρώτης προπόνησης της Σερβίας για τον Παναθηναϊκό, αλλά αυτός ήταν λακωνικός και... χαμογελαστός: "Δεν έχω υπογράψει, αλλά είμαστε στο σωστό δρόμο", ήταν η χαρακτηριστική του απάντηση.

Διαβάστε ακόμη:

Οριστικό: ο Ραντούλιτσα στον Παναθηναϊκό

Έρχεται στην Ελλάδα ο Καλάθης

News 24/7

24MEDIA NETWORK