To προφίλ του Τζέιμς Φελντέιν

Ο Παναθηναϊκός έχει έρθει σε συμφωνία με τον Τζέιμς Φελντέιν, ο οποίος θα αποτελεί το τελευταίο κομμάτι του παζλ όσον αφορά την περιφέρεια των "πρασίνων". Το Contra.gr παρουσιάζει το προφίλ του 27χρονου Δομικανού άσου.

To προφίλ του Τζέιμς Φελντέιν

Ο Τζέιμς Φελντέιν αποτελεί το τελευταίο απόκτημα του Παναθηναϊκού, καθώς απομένει μόνο η επίσημη ανακοίνωση του "τριφυλλιού" για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του. Ο 27χρονος άσος θα αποτελέσει ακόμα μία αξιόπιστη λύση για την περιφέρεια των "πρασίνων", ενώ φημίζεται για το καλό μακρινό σουτ.

To προφίλ του Τζέιμς Φελντέιν

Ο ύψους 1.93μ σούτινγκ γκαρντ αγωνίστηκε την τετραετία 2006-10 στο NCAA με το Πανεπιστήμιο Κουινίπιακ, όπου πραγματοποίησε εξαιρετικές σεζόν. Τo 2008-09 είχε 17 πόντους, 6 ριμπάουντ και 2.4 ασίστ κατά μέσο όρο, ενώ και την επόμενη αγωνιστική περίοδο κινήθηκε στα ίδια επίπεδα, έχοντας 16.5 πόντους, 5.8 ριμπάουντ και 2.5 ασίστ ανά παιχνίδι. Παρόλα αυτά, δεν κατάφερε να γίνει draft με αποτέλεσμα να κάνει το ταξίδι για την άλλη πλευρά του Ατλαντικού, υπογράφοντας συμβόλαιο με την ισπανική Μπρεογάν.

Στην ομάδα της Γαλικίας έμεινε για δύο σεζόν, πριν μετακομίσει στην Φουενλαμπράδα. Την πρώτη σεζόν στους μαδριλένους είχε 15.9 πόντους, 2.7 ριμπάουντ και 2.6 ασίστ κατά μέσο όρο, ενώ την επόμενη έγινε πιο ομαδικός, καθώς ανέβασε το μέσο όρο των ασίστ (3.2 ανά ματς).

To προφίλ του Τζέιμς Φελντέιν

Η περασμένη σεζόν τον βρήκε αρχικά στην Καντού, με την οποία σε 33 αγώνες στο ιταλικό πρωτάθλημα είχε 17.5 πόντους, 4.8 ριμπάουντ, 3.9 ασίστ και 2.1 κλεψίματα, ενώ στο Eurocup σημείωσε 16.2 πόντους, 3.2 ριμπάουντ και 4.1 ασίστ ανά ματς. Στη συνέχεια έπαιξε για λίγο στο Πουέρτο Ρίκο για λογαριασμό της Μπαγιαμόν, όπου μέτρησε 24.6 πόντους, 3.4 ριμπάουντ και 3.4 ασίστ σε 17 παιχνίδια.

Δείτε VIDEO με τα κατορθώματά του:

Διαβάστε ακόμα:

Ο Ραζνάτοβιτς ανακοίνωσε... Φελντέιν στον Παναθηναϊκό

Ψηλά στη λίστα του Παναθηναϊκού ο Φελντέιν (VIDEO)

News 24/7

24MEDIA NETWORK