Το υψηλό μπάτζετ και η "σφήνα" για Ραντούλιτσα

Ο Μίροσλαβ Ραντούλιτσα δέχθηκε επίσημη πρόταση από τους Σακραμέντο Κινγκς ύψους 2.000.000 δολαρίων, όμως ο Παναθηναϊκός δεν έχει σκοπό να παρατήσει την περίπτωσή του, πραγματοποιώντας ανάλογη οικονομικά πρόταση. Διαβάστε τις εξελίξεις στο θέμα του Σέρβου σέντερ, ο οποίος αποτελεί διακαή πόθο του Σάσα Τζόρτζεβιτς.

Το υψηλό μπάτζετ και η "σφήνα" για Ραντούλιτσα

Ο Μίροσλαβ Ραντούλιτσα αποτελεί τον διακαή πόθο του Σάσα Τζόρτζεβιτς για τη θέση του σέντερ, όμως η περίπτωσή του έχει αρκετές δυσκολίες, καθώς οι Σακραμέντο Κινγκς τα ξημερώματα της Τρίτης (07/07) κατέθεσαν επίσημη πρόταση στον Σέρβο άσο για κλειστό διετές συμβόλαιο έναντι 2.000.000 δολαρίων.

Οι "Βασιλιάδες" ενημέρωσαν τον 27χρονο σέντερ πως χρειάζονται άμεσα την απάντησή του, ώστε σε περίπτωση αρνητικής τροπής να κοιτάξουν τις υπόλοιπες επιλογές τους.

Παρόλα αυτά, ο Τζόρτζεβιτς είχε επαφή με τον παίκτη, εξηγώντας του πως τον θέλει στον Παναθηναϊκό, αλλά δεν έχει σκοπό να σταθεί εμπόδιο αν ο ίδιος επιθυμεί την επιστροφή του στο NBA. Πάντως, ο "Σάλε" δεν πρόκειται να μείνει με... σταυρωμένα τα χέρια, καθώς αναμένεται να ζητήσει από τους ανθρώπους του "τριφυλλιού" να κάνουν ανάλογη πρόταση στον Ραντούλιτσα, για να του δείξουν πόσο τον θέλουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι "πράσινοι" έχουν σκοπό να κινηθούν σε υψηλά στάνταρ τόσο σε αγωνιστικό όσο και σε οικονομικό επίπεδο, αφού στόχος είναι η επιστροφή στην κορυφή του ελληνικού πρωταθλήματος αλλά και της Ευρώπης. Σε περίπτωση που ο Ραντούλιτσα απαντήσει αρνητικά, θα στραφούν στον Νίκολα Μιλουτίνοφ, ο οποίος αποτελεί την πρώτη εναλλακτική επιλογή, όπως σας ενημέρωσε τη Δευτέρα (06/07) το Contra.gr.

Διαβάστε ακόμα:

Ο Μιλουτίνοφ και ο διακαής πόθος Ραντούλιτσα

Και οι Κινγκς για Ραντούλιτσα

Υπάρχει στη λίστα του Τζόρτζεβιτς και ο Μιλουτίνοφ

Ο Ραντούλιτσα διακαής πόθος, έρχεται Αθήνα ο Τζόρτζεβιτς

News 24/7

24MEDIA NETWORK