Τζόρτζεβιτς: "Δύσκολη η φετινή χρονιά"

Στο φετινό ρόστερ του Παναθηναϊκού, αλλά και στις απαιτήσεις της χρονιάς, αναφέρθηκε με δηλώσεις του σε ιστοσελίδα του Ισραήλ, ο τεχνικός των πρασίνων, Σάσα Τζόρτζεβιτς.

Τζόρτζεβιτς: "Δύσκολη η φετινή χρονιά"
Τζόρτζεβιτς Παναθηναϊκός

" Φυσικά και θα είναι μια χρονιά δύσκολη και ανταγωνιστική. Πώς αλλιώς να ήταν; Στο επίπεδο αυτό δεν παίζεις απλώς για να… παίξεις, αλλά για να νικάς" εξήγησε ο κόουτς του Παναθηναϊκού στην ιστοσελίδα " one.co.il".

Τζόρτζεβιτς: "Δύσκολη η φετινή χρονιά"

Εν συνεχεία αναφέρθηκε στις μεταγραφικές κινήσεις του "τριφυλλιού": "Προσπαθήσαμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Αποκτήσαμε καλούς παίκτες, βάσει των ευκαιριών και του μπάτζετ που είχαμε. Επέστρεψε στην ομάδα ο Καλάθης, ο οποίος είναι εξαιρετικός πόιντ γκαρντ. Πήραμε το Σάσα Πάβλοβιτς, έναν παίκτη με εμπειρία από το NBA, αλλά και το Μίροσλαβ Ραντούλιτσα, ο οποίος θέλει να αποδείξει πράγματα. Επίσης, τον Όγκνιεν Κούζμιτς αλλά και έναν παίκτη που μου άρεσε πολύ όταν αγωνιζόταν στην Καντού, τον Τζέιμς Φελντέιν. Από την άλλη, έχουμε πολύ καλούς νεαρούς παίκτες και πρόκειται να δουλέψουμε μαζί τους για να τους αξιοποιήσουμε".

News 24/7

24MEDIA NETWORK