Τζόρτζεβιτς: "Είχαμε εντάσεις στα αποδυτήρια"

Δεν έκρυψε τι συνέβη κατά τη διάρκεια της ανάπαυλας του αγώνα με το Ρέθυμνο ο Σάσα Τζόρτζεβιτς.

Τζόρτζεβιτς: "Είχαμε εντάσεις στα αποδυτήρια"
Τζόρτζεβιτς Σκουρτόπουλος Παναθηναϊκός

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς εξήγησε τι μεσολάβησε και μεταμορφώθηκε ο Παναθηναϊκός στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με το Ρέθυμνο στην Κρήτη με αποτέλεσμα το 84-60.

Ο κόουτς του "τριφυλλιού" είπε: " Είμαστε χαρούμενοι που κερδίσαμε. Ξέραμε ότι η έδρα ήταν πολύ δύσκολη και το Ρέθυμνο διαθέτει μία πολύ καλή ομάδα. Εμείς δεν είχαμε σήμερα τον Βλάντο στην διάθεση μας και χάσαμε με τραυματισμό τον Κούζμιτς. Η ομάδα του Ρεθύμνου έπαιξε πολύ ένας εναντίον ενός και ήταν μπροστά στο σκορ στο πρώτο ημίχρονο. Πήγαμε στα αποδυτήρια και είχαμε κάποιες εντάσεις. Επιστρέψαμε στην επανάληψη και τα παιδιά έδειξαν πραγματικά ένα σκληρό πρόσωπο στην άμυνα και καταφέραμε και κερδίσαμε".

Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος σχολίασε από την πλευρά του: " Βλέπω έναν Παναθηναϊκό πολύ ισχυρό. Ο κόουτς και οι συνεργάτες έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά και ξέρετε όλοι ότι στην Ευρώπη είμαστε φίλαθλοι των ομάδων αυτών.

Στο παιχνίδι μας μπήκαμε με πολλή μεγάλη διάθεση. Πιστεύω ήμασταν αρκετά καλά διαβασμένοι σε κάποιες -ας το πούμε- αδυναμίες του Παναθηναϊκού και μπορέσαμε να προηγηθούμε. Δυστυχώς, κατά τη διάρκεια του αγώνα οι απουσίες μας και η κακή λειτουργία που ήρθε από την καλή άμυνα του Παναθηναϊκού δεν μας επέτρεψε να τον κοιτάξουμε στα μάτια για περισσότερη ώρα και να κλείσουμε με ένα καλύτερο τρόπο. Το τελικό σκορ πιστεύω ότι μας αδικεί.

Μόνο να μάθουμε έχουμε από αυτό το ματς. Έτσι είπα και στα παιδιά. Πρέπει να τα χρησιμοποιήσουμε στη συνέχεια, καθώς έχουμε 6-7 παιχνίδια πολύ σημαντικά για το μέλλον το δικό μας στην Λίγκα. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι και θα είμαστε".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ρέθυμνο - Παναθηναϊκός 60-84

News 24/7

24MEDIA NETWORK