Τζόρτζεβιτς: "Γι' αυτό έφερα μαζί μου τον Χαραλαμπόπουλο"

Μετά τη νίκη επί του Κολοσσού ο Σάσα Τζόρτζεβιτς μίλησε για τη χρησιμοποίηση των νεαρών παικτών.

Τζόρτζεβιτς: "Γι' αυτό έφερα μαζί μου τον Χαραλαμπόπουλο"
Τζόρτζεβιτς Παναθηναϊκός

Η ευρεία νίκη του Παναθηναϊκού επί του Κολοσσού πέρασε σε δεύτερη μοίρα και η κουβέντα περιστράφηκε γύρω από τη συμμετοχή των νέων παικτών.

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς είπε μετά το ματς: " Είχαμε πολλά λάθη στο πρώτο μέρος. Στην επανάληψη βρήκαμε το όπλο μας στην άμυνα και ήμασταν καλύτεροι. Το σκορ δεν αντικατοπτρίζει απόλυτα την εικόνα του αγώνα. Όπως συνέβη με εμάς απέναντι στην Μπαρτσελόνα. Είναι σημαντικό που μπήκαν τα νέα παιδιά. Είχαμε μικρό ρόστερ. Χάσαμε τον Γκιστ και τον Κούζμιτς, που ίσως επιστρέψει με τη Ζιέλονα Γκόρα, ενώ ο Γιάνκοβιτς ήταν έξω για δέκα μέρες.

Το σημαντικό για εμάς ήταν η συμμετοχή των νεαρών παικτών μας, που κερδίζουν σε αυτοπεποίθηση και εμπειρία. Αυτό είναι πολύ καλό για εμάς και το ελληνικό μπάσκετ. Χρειαζόμασταν ενέργεια και φρέσκα πόδια. Τώρα καταλαβαίνετε γιατί έφερα μαζί μου τον Χαραλαμπόπουλο στη συνέντευξη Τύπου. Ο Βασίλης είναι ένα κομμάτι του ροτέισον. Βασιζόμαστε στους νέους παίκτες μας. Εύχομαι καλή συνέχεια στην ομάδα του Κολοσσού που δείχνει καλή εικόνα. Ήταν δύσκολο για εκείνους που είχαν στην αρχή της σεζόν Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό".

Από την πλευρά του ο Άρης Λυκογιάννης σχολίασε: " Η τελική έκταση του σκορ αδικεί την εικόνα μας. Για 30' ήμασταν αρκετά συνεπείς εκτός απ' την άμυνα στο τρανζίσιον. Και καλά κυκλοφορήσαμε τη μπάλα, και διαβάσαμε σωστά ό,τι μας έδωσε ο Παναθηναϊκός. Κάναμε κακό τέταρτο δεκάλεπτο σε σχέση και με περιφερειακό σουτ, αφού σούταρε με 56% στα τρίποντα. Θα κρατήσουμε αυτά που πρέπει, θα χρησιμοποιήσουμε τα λάθη μας για να βελτιωθούμε όπως συμβαίνει σε αναμετρήσεις με τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό, ώστε να 'μαστε καλύτεροι με τον Αρκαδικό".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Παναθηναϊκός - Κολοσσός 107-66

VIDEO: Τρίποντο ο 17χρονος Παπαδάκης, πανηγύρι ο Καλάθης

News 24/7

24MEDIA NETWORK