Τζόρτζεβιτς: "Ήταν πρότυπο για όλους μας ο Γκάλης"

Ο Νίκος Γκάλης βρέθηκε στο επίκεντρο των δηλώσεων του Σάσα Τζόρτζεβιτς μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Άρη.

Τζόρτζεβιτς: "Ήταν πρότυπο για όλους μας ο Γκάλης"
Τζόρτζεβιτς Παναθηναϊκός

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς, αφού μίλησε για τη σημασία της νίκης στο Αλεξάνδρειο, αφιέρωσε ένα κομμάτι των δηλώσεών του στον Νίκο Γκάλη.

" Ξέραμε ότι θα ήταν ένα σκληρό παιχνίδι, αφού ο Άρης είχε πετύχει μια σημαντική νίκη επί της ΑΕΚ. Είχαμε προβλήματα στο ξεκίνημα. Χάσαμε μπάλες, δεν ήταν η άμυνά μας αυτή που θα έπρεπε, χρειαστήκαμε ώρα για να μπούμε στο παιχνίδι. Έβγαλαν τους ψηλούς μας εκτός καλαθιού κι αυτό μας επηρέασε. Ποντάραμε όμως στην ενέργεια. Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκε και ο Γκιστ στο παιχνίδι της ομάδας, μας βοήθησε πολύ με την ενέργεια που μας έδωσε. Συν τοις άλλοις, έχουμε μια καινούργια ομάδα, έχουμε παίκτες που δεν έχουν παίξει στην Ελλάδα και δεν γνωρίζουν το πρωτάθλημα. Εν τέλει, είναι σημαντικό ότι ξεκινήσαμε με νίκη, αλλά και γιατί κερδίσαμε στο συγκεκριμένο γήπεδο. Γενικότερα είμαστε μια ομάδα που παραμένει σε στάδιο προσαρμογής, θα έχουμε σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή μας.

Δεν μπερδευτήκαμε από την απουσία του Χάγκινς, αν και δεν το γνωρίζαμε. Θα είμαι υποκριτής αν δεν πω ότι η απουσία του Χάγκινς ήταν πολύ σημαντική για τον Άρη. Ο Χάγκινς είναι σημαντικό κομμάτι στο rotation του Άρη και στη γραμμή των ψηλών. Εκμεταλλευτήκαμε την απουσία του στο δεύτερο ημίχρονο, όπου πήραμε πόντους μέσα στη ρακέτα με τον Ραντούλιτσα και τον Γκιστ

Αυτό που έγινε με τον Γκάλη είναι το πιο όμορφο πράγμα που μπορεί να έχει κανείς μετά από μια καριέρα. Είναι στιγμές που καταλαβαίνεις και συνειδητοποιείς όταν τελειώσει η καριέρα σου γιατί όταν αγωνίζεσαι δεν μετράς τα συναισθήματα. Θυμάμαι πολλά από το συγκεκριμένο γήπεδο. Τις μάχες της Παρτιζάν με τον Άρη. Έβλεπα τον Νίκο Γκάλη, ήταν πρότυπο για όλους τους παίκτες της γενιάς μας. Όταν ξεκίνησα να παίζω αντιμετώπισα και τον Παναγιώτη Γιαννάκη. Θυμάμαι τις ωραίες ατμόσφαιρες σε αυτό το γήπεδο και βλέπω ότι αυτή εξακολουθεί να υπάρχει. Πάλευα απέναντι στον Γκάλη, κάποιες φορές κέρδισα, άλλες έχασα. Ο Γκάλης ήταν απίστευτος. Επ' ευκαιρίας, θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον κόσμο του Άρη. Δε νομίζω ότι είναι σύνηθες να έχει κερδίσει ο Παναθηναϊκός τον Άρη στο Παλέ και να χειροκροτείται".

Διαβάστε ακόμη:

Άρης - Παναθηναϊκός 70-76

News 24/7

24MEDIA NETWORK