Τζόρτζεβιτς κατά Σφαιρόπουλου: "Δεν του επιτρέπω να ανακατευτεί"

Τον Γιάννη Σφαιρόπουλο κατηγόρησε για το επεισόδιό του με τον Μίλαν Τόμιτς ο Σάσα Τζόρτζεβιτς με δηλώσεις του στον σέρβικο Τύπο, τονίζοντας πως ο προπονητής του Ολυμπιακού δεν έπρεπε να ανακατευτεί. Διαβάστε αναλυτικά.

Τζόρτζεβιτς κατά Σφαιρόπουλου: "Δεν του επιτρέπω να ανακατευτεί"

Συνέχεια στη διαμάχη του με τον Μίλαν Τόμιτς έδωσε μέσω δηλώσεών του στο σέρβικο Τύπο ο Σάσα Τζόρτζεβιτς, ο οποίος αναφέρθηκε για μια ακόμη φορά στο επεισόδιο, ρίχνοντας τα... βέλη του και στον Γιάννη Σφαιρόπουλο.

"Δεν έγινε κάτι άξιο αναφοράς. Καταλαβαίνω την ένταση που είχαν, επειδή έχασαν για δεύτερη φορά από εμάς τις τελευταίες 15 μέρες, αλλά δεν επιτρέπω στον Σφαιρόπουλο να ανακατευτεί έτσι σε μια διαμάχη μου με τον Τόμιτς. Είναι καθαρή χειραγώγηση, επειδή είναι εύκολο έτσι να αποφύγεις ερωτήσεις για την ήττα, αφού έδωσε προτεραιότητα στη διαφωνία μου με τον Τόμιτς", σχολίασε ο προπονητής του Παναθηναίκού σε δηλώσεις του στον σέρβικο Τύπο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Βουγιόσεβιτς κατά Τόμιτς: "Εκλεψαν τον Μιλουτίνοφ!"

Eπεισόδιο Τζόρτζεβιτς-Τόμιτς

Αφιερώματα ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

Βίντεο-ντοκουμέντο: Τα άγνωστα πολυβολεία του Μεταξά που πήραν οι Γερμανοί στην Κατοχή

Το άγνωστο πολυβολείο που δημιουργήθηκε από την κυβέρνηση Μεταξά και χρησιμοποιήθηκε από τους Γερμανούς κατά τη μαύρη περίοδο της Κατοχής. Ένα ακόμη μνημείο αφημένο στο έλεος του χρόνου (Drone Video)

Μηχανή του Χρόνου ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ

1940, η πρώτη μέρα. Έτσι πήγαν οι Έλληνες στον πόλεμο

"Ετοιμάστε τις χειροβομβίδες κι αν δείτε τους θάμνους απέναντι να κουνιούνται, ρίξτε χωρίς δεύτερη σκέψη". Ιστορικό ντοκουμέντο με αυθεντικές μαρτυρίες των στρατιωτών από την πρώτη ημέρα του πολέμου (Pics)

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ